Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Microsoft 365 Word Specialist - combipakket

Paperback Nederlands 2020 9789037257830
Verwachte levertijd ongeveer 4 werkdagen

Samenvatting

Met Roadmap 365 leer je wat je nodig hebt wanneer het gaat om Officevaardigheden. Word is de meest gebruikte tekstverwerker ter wereld. Toch zijn er veel functies binnen de app die in beroepspraktijk het verschil kunnen maken en je tijdwinst op kunnen leveren. Zeker met de nieuwe features die worden toegepast.

Het lesmateriaal behandelt de opties van Word die een professional in beroepspraktijk nodig heeft bij het snel uitvoeren van de verschillende werkzaamheden. Doordat er gewerkt wordt met simulaties uit de beroepspraktijk worden de opties inzichtelijk en zijn deze in de praktijk direct toe te passen.

De samengestelde learning blocks dekken de eindtermen van de certificeringen van Microsoft Word specialist, SPL of van ECDL. Door de visuele methode, met veel video’s, oefeningen, toetsen is dit boek ook bijzonder geschikt voor maatwerk bij online lesgeven, afstandsonderwijs of bedrijfstrainingen.

Specificaties

ISBN13:9789037257830
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:291
Druk:1
Verschijningsdatum:12-10-2020
Hoofdrubriek:IT-management / ICT
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Anne Timmer-Melis

Anne Timmer-Melis heeft aan de wieg gestaan van het computeronderwijs. Zij schreef tal van titels over verschillende computeronderwerpen en leerde vele generaties studenten te werken met de computer. In 1992 ontving zij van de Studiekring voor Technische informatie en Communicatie een prijs voor het beste lesboek. Als freelancer geeft zij gastcolleges aan hogescholen en trainingen in company.

Andere boeken door Anne Timmer-Melis

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Microsoft 365 Word Specialist - combipakket