Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Microsoft 365 PowerPoint Specialist combipakket

Paperback Nederlands 2020 9789037257854
Verwachte levertijd ongeveer 4 werkdagen

Samenvatting

Met Microsoft 365 PowerPoint leer je alles over welke elementen je kunt inzetten om een goede presentatie te maken in jouw beroepspraktijk. Met dit lesmateriaal leer je alles over o.a. het maken, inzetten en bewerken van SmartArt graphics, video, (3-D) animaties, grafieken en afbeeldingen. Ook de opties voor het maken van hand-outs en speakersnotes in combinatie met Microsoft 365 Word wordt behandeld. Maar zeker zo belangrijk is dat alle actuele en nieuwe features van Microsoft 365 worden toegepast

Het boek is bijzonder geschikt om je voor te bereiden op de certificering Microsoft Word specialist. Door de visuele methode, met veel video’s, oefeningen, toetsen is dit boek ook bijzonder geschikt voor maatwerk bij online lesgeven, afstandsonderwijs of bedrijfstrainingen op specialist niveau.

Specificaties

ISBN13:9789037257854
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:250
Druk:1
Verschijningsdatum:12-10-2020
Hoofdrubriek:IT-management / ICT
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Anne Timmer-Melis

Anne Timmer-Melis heeft aan de wieg gestaan van het computeronderwijs. Zij schreef tal van titels over verschillende computeronderwerpen en leerde vele generaties studenten te werken met de computer. In 1992 ontving zij van de Studiekring voor Technische informatie en Communicatie een prijs voor het beste lesboek. Als freelancer geeft zij gastcolleges aan hogescholen en trainingen in company.

Andere boeken door Anne Timmer-Melis

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Microsoft 365 PowerPoint Specialist combipakket