Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, , , , , , e.a.

Administratie en financiën 1 | combipakket

Paperback Nederlands 2022 9789037263732
Verkooppositie 3322Hoogste positie: 3322
Verwachte levertijd ongeveer 4 werkdagen

Samenvatting

Met Administratie en financiën 1 ben je goed voorbereid om administratieve en financiële zaken af te handelen. Je gaat aan de slag met effectief agendabeheer, zoals het plannen en registreren en wijzigen van afspraken. Ook kan je werken met de verschillende (digitale) agenda’s, zoals Microsoft Outlook en Google Agenda. Je leert notuleren en verslag leggen van vergaderingen en actie- en besluitenlijsten maken. Belangrijk is dan dat je aandachtig kan luisteren tijden een vergadering.

Ook leer je secretarieel rekenen om daarmee aan de slag te gaan met offertes, facturen en declaraties. Je kan btw-berekeningen maken, je kan rekenen met vreemde valuta, procenten en kortingen. Ook kan je diagrammen lezen.

Je kan (digitale) archieven onderhouden en actualiseren. Je leert documenten coderen en beveiligen en ook hoe je een dossier moet aanmaken en beheren. Je kan documenten coderen en kent het bijbehorende codestelsel. Je weet hoe je dossiers en documenten kan uitlenen en zorgt voor de administratie hiervan.

Administratie en financiën 1 bereidt voor op de (praktijk)examens van Stichting Praktijkleren.

Knowhow | Office en management 1.0 is samengesteld uit bestaande thema’s van Secretarieel.info. Versie 2.0 zal in co-creatie met net onderwijs worden ontwikkeld.

Combipakket
Dit combipakket bestaat uit een theorie- en werkboek en een licentie die toegang geeft tot de digitale leeromgeving. Deze is geldig gedurende één jaar en kan kosteloos verlengd worden.

Knowhow | Business
Vakkennis, vaardigheden en kunnen werken met tools is essentieel voor iedereen die aan de slag wil als Business Services (allround) assistant of specialist. De leermiddelen van Knowhow | Business zorgen voor de juiste vakkennis, toepassen van deze kennis en kunnen werken met tools. Knowhow | Business bereidt voor op de basisdeel Business Services examens van Stichting Praktijkleren.

Specificaties

ISBN13:9789037263732
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:150
Druk:1
Verschijningsdatum:5-10-2022
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Administratie en financiën 1 | combipakket