Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

De kunst van simpel koken

Notities, lessen en recepten uit een heerlijke smaakrevolutie

Gebonden NL 2018 9789038805597
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Alice Waters zette met haar revolutionaire filosofie, die zij sinds de jaren zestig van de vorige eeuw verkondigt en waarbij het gebruik van verse, lokale en seizoensproducten centraal staat, een beweging in gang die vandaag de dag nog altijd vele internationale chef-koks inspireert.
In De kunst van simpel koken neemt Waters je bij de hand en leert je alles over haar manier van koken. De meer dan 250 recepten zijn eenvoudig, subtiel en rustiek. Van de lekkerste salades tot taarten en ovengerechten. Alles draait om smaak en om het gebruik van goede producten. Kook volgens de volgende simpele maar belangrijke basisrichtlijnen:

Eet lokale en duurzame seizoensproducten
Eet uit eigen tuin
Conserveer, composteer en hergebruik
Kook en eet samen
Eten is bijzonder

Specificaties

ISBN13:9789038805597
Taal:NL
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:416
Uitgever:Nijgh & Van Ditmar
Verschijningsdatum:30-10-2018
Hoofdrubriek:Koken en eten

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De kunst van simpel koken