Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Vers deeg

Van brioche tot zuurdesem. Ruim 80 hartige en zoete recepten

Gebonden NL 2020 9789038808376
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Hoe maak je zelf naan, tortilla’s, croissants of een brioche? Met Vers deeg leer je de basis van het bakken, met waar nodig een handig stappenplan. Bovendien volgt na elke basistechniek een aantal recepten waarin je het geleerde kunt toepassen. Heb je zelf brood gemaakt en wordt het oud? Verwerk het dan in een uiensoep of een lekkere caesarsalade. Met ruim tachtig recepten voor zoet en hartig laat Claudia Damen zien hoe je basisrecepten kunt uitbouwen naar bijzondere en moeilijkere gerechten.

‘Dit héérlijke kookboek neemt je mee naar de basis van gerechten waar we allemaal van houden. Van vers brood en zelfgemaakte croissants tot aan naan, bagels en pasta. Dit kookboek zou wat mij betreft iedereen in huis moeten hebben!’ – beaufood.nl

‘Wie bakken oubollig vindt, vergist zich mooi. Nooit gedacht dat bloem zo sexy kon zijn. Vers deeg is meer dan een ‘deeglijk’ boek. Watertanden, schuimbekken van de eerste tot de laatste pagina.’ – The Messy Chef

‘De prachtige foto’s en de heerlijke recepten maken dat je meteen de keuken wilt induiken om te gaan koken en bakken. Je hoeft echt geen keukenprins(es) te zijn om de gerechten klaar te maken. Wij krijgen er in ieder geval enorme honger van!’ – Familie over de Kook

Specificaties

ISBN13:9789038808376
Taal:NL
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:208
Uitgever:Nijgh & Van Ditmar
Verschijningsdatum:15-9-2020
Hoofdrubriek:Koken en eten

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Vers deeg