Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Beleggen in opties en futures

De regels de praktijk

Paperback Nederlands 2011 9789038921518
Vandaag voor 17:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Met dit boek wordt het beleggen een stuk interessanter en boeiender door de toepassing van opties en futures. Met behulp van deze beleggingsinstrumenten, ook wel derivaten (= afgeleide producten) genoemd, kunt u uw beleggingen zo spannend of zo veilig maken als u zelf wilt. U kunt immers de risicograad eindeloos variëren, van 0 tot 100%. Veel beleggers vinden het beleggen met behulp van opties en futures zo fascinerend dat het meer een hobby wordt dan een noodzakelijkheid.

Dit boek gaat over de praktische toepassing van het werken met opties en futures. Om met derivaten te kunnen werken, dient u uiteraard iets over de onderliggende waarden te weten. De auteur legt op heldere wijze uit wat opties en futures zijn, hoe de optiebeurs is georganiseerd, hoe opties gewaardeerd moeten worden, hoe de selectie plaatsvindt, welke strategieën gehanteerd worden en wat termijncontracten zijn.

Marcel Rila is een expert op het gebied van beleggen en vermogensbeheer. Zijn methode is een logisch voortvloeisel van zijn kennis en ervaring als econoom en sedert 1981 als beleggingsonderzoeker en vermogensbeheerder.

Specificaties

ISBN13:9789038921518
Trefwoorden:beleggen, opties, futures
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:232
Uitgever:Elmar
Druk:2
Verschijningsdatum:17-12-2011
Hoofdrubriek:Personal finance
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Beleggen in opties en futures