Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, , e.a.

Gebruikersondersteuning 4

Paperback Nederlands 2004 9789039521779
Verwachte levertijd ongeveer 4 werkdagen

Samenvatting

Het boek 'Gebruikersondersteuning 4' is bestemd voor de MBO-ICT opleiding op niveau 4, ICT beheerder. Aan het ondersteunen van gebruikers van ICT-systemen worden steeds hogere eisen gesteld. Dit boek geeft de student inzicht in een groot aantal aspecten van deze ondersteuning. De nadruk ligt vooral op het nemen van beslissingen en het werken met en voor klanten. Omdat in Nederland steeds meer bedrijven gebruikmaken van ITIL als hulpmiddel komt dat in dit boek ook regelmatig aan de orde. Voor een meer uitgebreide behandeling van ITIL verwijzen we naar het boek Service Desk 4/ITIL Foundation.

We hebben ervoor gekozen de case van de ICT-shop uit het boek 'Gebruikersondersteuning 3' ook als uitgangspunt te nemen voor dit deel. Als rode draad door dit boek loopt de fusie tussen twee nogal verschillende bedrijven, de ICT-shop en Detach (een detacheringbedrijf). De student zal de fusie van beide bedrijven tot het nieuwe bedrijf Fusion! Van dichtbij meemaken. Aan de hand van opdrachten en vragen wordt de student tot nadenken gedwongen over mogelijke beslissingen.

Om te laten zien hoe in de praktijk wordt gewerkt met Service Management-tools werken leerlingen in de opdrachten in dit boek met het Service Desk-registratieprogramma TOPdesk van OGD software. Dit programma staat op de cd-rom bij dit boek.

Specificaties

ISBN13:9789039521779
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:200
Hoofdrubriek:IT-management / ICT

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Inhoudsopgave

1 Use case
2 Een Service Desk
3 TOPdesk als tool
4 Configuratiebeheer
5 Incidentenbeheer, Probleembeheer en Wijzigingsbeheer
6 Gebruikersinstructie
7 Beveiliging tegen calamiteiten
8 Rapporteren
9 Volgens van ontwikkelingen
10 Service Delivery

Index

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Gebruikersondersteuning 4