Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Beter in solliciteren

Paperback Nederlands 2014 9789039527337
Op voorraad | Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

'Beter in solliciteren' bereidt u voor op het vinden van een baan. In acht hoofdstukken komen alle aspecten aan bod waar u tijdens het zoeken naar en vinden van een baan mee te maken krijgt, zoals persoonlijke branding, het inzetten van sociale media en van uw netwerk, vacaturesites en het voorbereiden van een sollicitatiegesprek. Daarnaast leert u om eerst uw eigen keuzes te maken bij het vinden van werk: welke baan wilt u eigenlijk vinden, in welke omgeving wilt u werken en hoe kritisch mag u zijn?

De serie 'Beter in...' onderscheidt zich door een laagdrempelige opzet, met een minimum aan theorie en een maximum aan direct toepasbare tips en voor beelden. Overal vindt u oefeningen die dicht bij uw eigen praktijk staan en direct toepasbaar zijn. Zo leert u in de praktijk en wordt u goed voorbereid op het solliciteren.

In elk hoofdstuk vindt u diverse oefeningen die u zelf kunt doen. Docenten kunnen hier ook gebruik van maken tijdens de lessen, zoals de verschillende groepsopdrachten in het boek. Elk hoofdstuk in het boek sluit af met een duidelijke samenvatting en een afsluitende oefening. Bovendien vindt u meer oefeningen bij alle hoofdstukken op de oefenportal AcademicX.nl.

'Beter in solliciteren' richt zich op hbo studenten en is door de toegankelijke opzet zeer geschikt voor gebruik tijdens de les én voor zelfstudie. De combinatie van boek en portal maken dit product tot een echte praktijkhulp, gebaseerd op vragen die leven bij studenten.

Specificaties

ISBN13:9789039527337
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:112
Uitgever:BIM Media BV
Druk:1
Verschijningsdatum:14-2-2015
Hoofdrubriek:Werk en loopbaan

Verschijningsdata

De verschijningsfrequentie en verschijningsdata zijn nog niet bekend

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Hettie Graafland

Hettie Graafland (1963) is freelance communicatietrainer. Ze geeft trainingen om professionals beter te maken in hun werk (onder meer zakelijk schrijven, onderhandelen, effectief leidinggeven en soepel samenwerken). Ook geeft ze workshops en trainingen aan mensen die werk zoeken.

Andere boeken door Hettie Graafland

Over Ellen van Waaijen

Ellen van Waaijen (1964) is loopbaandeskundige en ontwikkelt voor de KR8 Academie programma's over employability en talentontwikkeling. Daarnaast begeleidt zij werknemers in hun loopbaan en geeft zij workshops op het gebied van talentontwikkeling en loopbaanbegeleiding.

Andere boeken door Ellen van Waaijen

Inhoudsopgave

1. Hoe solliciteren in z’n werk gaat
2. Weet wie je bent
3. Arbeidsmarkt
4. Check je cv
5. Je profiel op LinkedIn
6. Netwerken
7. Reageren op een ‘formele’ vacature – de sollicitatiebrief
8. Het sollicitatiegesprek

Literatuur

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Beter in solliciteren