Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Wij wijzen u graag op het volgende
Door drukte zijn de levertijden van PostNL aangepast en kan uw pakket vertraging oplopen. Door de Brexit kan de levering van Engelse boeken vertraging oplopen.

Aan de slag met Excel 2013

De essentiële onderwerpen voor de professional

Paperback Nederlands 2014 9789039528563
Dit artikel is niet leverbaar.

Samenvatting

Veel boeken over Excel leggen óf in kleine stapjes alleen de basisbegrippen uit óf zijn juist zeer uitputtend en gaan uitgebreid in op alle mogelijkheden die het programma kent. Dit boek behandelt alleen de essentiële onderwerpen die voor de (toekomstige) professional op hbo- en wo-niveau van belang zijn. Het is dan ook een praktisch boek, bedoeld voor iedereen die Excel veel gebruikt of wil gaan gebruiken voor studie of werk. De professionals die al met het programma werken zullen na het lezen ervan een veel hoger rendement halen uit hun modellen.

Alle onderwerpen in dit boek worden met concrete praktijkvoorbeelden stapvoor- stap toegelicht en zijn voorzien van relevante schermafdrukken. Bij ieder onderwerp zijn opgaven opgenomen, waarin de opgedane kennis praktisch kan worden geoefend.

Na het bestuderen van dit boek beschikt de gebruiker dan ook over alle kennis en tools binnen Excel om professioneel met het programma om te kunnen gaan.

'Aan de slag met Excel 2013' is geschikt voor zowel Windows- als Apple-gebruikers van Excel versie 2007 of later. Voorkennis van Excel is niet nodig. Uitgangspunt is dat de gebruiker basisacties beheerst, zoals kopiëren, plakken, selecteren, openen en opslaan van bestanden, tekst vet of cursief maken, en dergelijke.

Online support
De volledige uitwerkingen van de voorbeelden en opgaven zijn beschikbaar via de hbo-portal AcademicX. Daar vind je ook een aantal filmpjes met extra uitleg.

Specificaties

ISBN13:9789039528563
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:120
Druk:2
Verschijningsdatum:2-5-2014
Hoofdrubriek:IT-management / ICT

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Ben Groenendijk

Ben Groenendijk is docent informatica aan de Hogeschool Rotterdam. Hij is (co-)auteur van diverse boeken over o.a. databases en Access.

Andere boeken door Ben Groenendijk

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Aan de slag met Excel 2013