Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Nemas middle management en bedrijfsvoering

Gebonden Nederlands 2017 9789041506313
Verkooppositie 3127Hoogste positie: 348
Verwachte levertijd ongeveer 4 werkdagen

Samenvatting

Dit boek is bestemd voor de middenmanager. Het geeft een overzicht van veelgebruikte begrippen en theorieën op organisatiegebied. Hiermee kunnen organisaties en de manier waarop ze werken beter begrepen worden. Dit is van groot belang voor de middenmanager. Elke middenmanager maakt deel uit van een organisatie. Hoe beter hij de organisatie begrijpt, hoe meer succes hij zal hebben bij het verwezenlijken van zijn doelstellingen met behulp van de organisatie.

'Kennis van functionele beleidsgebieden' is geschreven aan de hand van het examenprogramma Middle Management van de Nederlandse Management Stichting (Nemas) en de Nederlandse Associatie voor Praktijkexamens. Het diploma Middle Management bestaat uit twee onderdelen: Algemene managementkennis en Functionele beleidsgebieden. Voor ieder onderdeel moet een examen worden afgelegd. Met het behalen van een certificaat voor beide onderdelen beschikt u over het diploma Middle Management.

Het bestuderen van dit boek is een goede voorbereiding op het examen Functionele beleidsgebieden. Voor het examen Algemene managementkennis dient u ons boek 'Algemene managementkennis' te bestuderen.

Daarnaast kan dit boek in veel andere managementopleidingen gebruikt worden. De heldere uitleg en het eenvoudige taalgebruik maken het boek echter ook geschikt voor middenmanagers die door zelfstudie hun kennis willen vergroten.

Specificaties

ISBN13:9789041506313
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Druk:1
Verschijningsdatum:28-1-2021
Hoofdrubriek:Algemeen management
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Nemas middle management en bedrijfsvoering