Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Het Lightroom 3 boek voor digitale fotografen

Paperback Nederlands 2010 9789043020480
Niet leverbaar.

Samenvatting

Sinds het verschijnen van Adobe Photoshop Lightroom is het Lightroom boek voor digitale fotografen van Scott Kelby 's werelds bestverkochte boek over dit fantastische programma. Ook in dit nieuwe boek over Lightroom 3 hanteert de auteur dezelfde revolutionaire, stapsgewijze en duidelijke aanpak en vormgeving waarmee Lightroom leren leuk wordt.

Scott Kelby laat u niet alleen zien welke schuifregelaar wat doet (want dat doen de andere Lightroom-boeken ook al). In dit boek laat hij zien hoe u uw eigen workflow voor digitale fotografie ontwikkelt. Hij gebruikt hiervoor twee eenvoudige, maar briljante principes die dit boek een fantastisch leermiddel maken.

Kelby vertelt u in dit boek steeds zijn eigen favoriete instellingen en beproefde technieken. Hij traint jaarlijks duizenden Lightroom-gebruikers en weet wat echt werkt en wat niet, en hij vertelt u recht voor z'n raap welke techniek het beste is en welke u beter kunt vergeten en waarom.

De indeling van het boek zelf volgt een standaard workflow waarin stapsgewijs alles aan bod komt. Zo gebruikt u Lightroom vanaf de allereerste keer als een professional.

Kelby weet uit eerste hand welke problemen moderne digitale fotografen tegenkomen en wat ze willen leren zodat hun workflow sneller, eenvoudiger en leuker wordt. Dit alles heeft hij slim verwerkt in dit nieuwe boek over Lightroom 3.

Dit is het eerste en enige boek dat het hele proces op een heldere, samenhangende en visuele manier samenbrengt. Bovendien bevat het boek een hoofdstuk waarin je leert hoe je Photoshop naadloos opneemt in de Lightroom-workflow. Er is geen snellere, duidelijkere of leukere manier om Lightroom te leren dan met dit baanbrekende boek!

Specificaties

ISBN13:9789043020480
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:401
Druk:1
Hoofdrubriek:IT-management / ICT

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Scott Kelby

Scott Kelby is de best verkopende auteur van de wereld van boeken over digitale fotografie. Hij is tevens hoofdredacteur en uitgever van het tijdschrift Photoshop User en voorzitter van de National Association of Photoshop Professionals. Hij is medepresentator van het veelgeprezen The Grid (de wekelijkse videocast over fotografie) en geeft over de hele wereld workshops fotografie en beeldbewerking. Scott schreef meer dan vijftig boeken, waaronder de bestsellers Het Adobe Photoshop boek voor Digitale fotografen, Het Photoshop Portretten boek en de succesvolle reeks Scott Kelby over Digitale fotografie.

Andere boeken door Scott Kelby

Inhoudsopgave

1. Importeren
JE FOTO'S LIGHTROOM BINNENKRIJGEN

2. Bibliotheek
JE FOTO'S BEHEREN

3. Op maat
LIGHTROOM OP JOUW MANIER LATEN WERKEN

4. Basisbewerkingen
JE FOTO'S ONTWIKKELEN

5. Lokale aanpassingen
JE FOTO'S MAAR GEDEELTELIJK BEWERKEN

6. Probleemfoto's
VEELVOORKOMENDE PROBLEMEN OPLOSSEN

7. Foto's exporteren
JPEG'S, TIFF'S EN MEER OPSLAAN

8. Grijpen naar Photoshop
HOE EN WANNEER

9. Oogstrelend zwart-wit
KLEURENFOTO'S OMZETTEN IN ZWART-WIT

10. Presentatie
FOTO'S OP JE SCHERM PRESENTEREN

11. Op papier
JE FOTO'S AFDRUKKEN

12. Online
JE FOTO'S OP HET WEB ZETTEN

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Het Lightroom 3 boek voor digitale fotografen