Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Scott Kelby's digitale fotografie boek

Gebonden Nederlands 2012 9789043026840
Niet leverbaar.

Samenvatting

Dit boek is een bundeling van de vier bestsellers van Scott Kelby over digitale fotografie. Al zijn indrukwekkende tips en technieken staan nu in één geweldig naslagwerk, waarin hij de geheimen van professionele fotografen onthult en vertelt hoe ook u betere foto's kunt maken.

Het idee achter dit boek is eenvoudig. Stel, u bent aan het fotograferen en u vraagt zich af hoe u iemand met een flits fotografeert zonder dat de achtergrond pikzwart wordt. Scott weet raad: 'Verlaag uw sluitertijd naar 1/60 seconde, dat zou moeten werken.' Zó werkt dit boek: alsof jullie er samen op uit zijn om foto's te maken. Scott verklapt u de geheimen die hij zelf van professionele fotografen heeft geleerd en legt ze in begrijpelijke taal uit, zonder overbodige technische details.

Dit is geen boek vol vakjargon en ingewikkelde theorie. Dit is een boek dat vertelt op welke knop u moet drukken en welke instellingen u moet gebruiken. Aan de hand van zo'n zeshonderdvijftig goed bewaarde geheimen uit de fotografiewereld leert u al snel veel betere foto's te maken die er scherper, kleurrijker en professioneler uitzien. Op elke pagina vindt u één afgerond onderwerp waarin wordt uitgelegd hoe u nog betere foto's kunt maken. Met elke bladzijde die u omslaat leert u een andere camera-instelling, truc of techniek kennen, zodat u voortaan geen kiekjes, maar professionele foto's maakt!

Specificaties

ISBN13:9789043026840
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:667
Druk:2
Verschijningsdatum:15-10-2012
Hoofdrubriek:IT-management / ICT

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Scott Kelby

Scott Kelby is de best verkopende auteur van de wereld van boeken over digitale fotografie. Hij is tevens hoofdredacteur en uitgever van het tijdschrift Photoshop User en voorzitter van de National Association of Photoshop Professionals. Hij is medepresentator van het veelgeprezen The Grid (de wekelijkse videocast over fotografie) en geeft over de hele wereld workshops fotografie en beeldbewerking. Scott schreef meer dan vijftig boeken, waaronder de bestsellers Het Adobe Photoshop boek voor Digitale fotografen, Het Photoshop Portretten boek en de succesvolle reeks Scott Kelby over Digitale fotografie.

Andere boeken door Scott Kelby

Inhoudsopgave

Inleiding

1. Tips voor het maken van echt scherpe foto's
2. De voordelen van digitaal
3. De waarheid over lenzen
4. Flitsen
5. Je eigen studio inrichten
6. Portretten
7. Natuurfoto's
8. Sportfoto's
9. Reisfoto's
10. Trouwfoto's
11. Buiten fotograferen
12. Macrofoto's
13. Productfoto's
14. Tips voor betere foto's
15. Professioneel met problemen omspringen
16. Je foto's ordenen, afdrukken en presenteren
17. Professionele HDR-afbeeldingen maken
18. Tips voor video-opnamen met je camera
19. Eenvoudige recepten voor prachtige foto's

Index

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Scott Kelby's digitale fotografie boek