Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Fotograferen met een Canon 650D

Camera, lenzen en accessoires - fotobewerking - fotograferen en instellen

Paperback Nederlands 2012
Verkooppositie 5632
Op voorraad | Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

De Canon 650D is een unieke camera waarmee u de meest fantastische foto's én video's kunt maken, maar de bijbehorende handleiding gaat niet verder dan een beknopte beschrijving van functies en instellingen. Dit boek geeft wel de praktische voorbeelden, begrijpelijke uitleg en talloze concrete tips en trucs die u nodig hebt om het beste uit uw camera te halen. Eerst komt de nodige basiskennis over het fotograferen met een spiegelreflexcamera aan bod.

U leert optimaal gebruik te maken van sluitertijd en diafragma, verschillende autofocusen lichtmetingsmethoden en Live View. Ook de programma - standen, bedieningsknoppen, het kantelbare en aanraak - gevoelige lcd-scherm, filmmogelijkheden en gevorderde instellingen van de Canon 650D worden behandeld.

Aan de hand van concrete voorbeelden worden de fijne kneepjes van de compositie uitgelegd. Uiteraard ontbreekt ook beeldbewerking niet: alle basisbewerkingen, correcties en creatieve technieken, passeren de revue. Ook de voordelen van het programma Adobe Photoshop Lightroom en de specifieke beeldbewerking van het raw-formaat krijgen ruimschoots aandacht. Het boek besluit met een uitgebreid overzicht van allerlei lenzen en handige accessoires.

De volgende onderwerpen komen aan bod:
- Basiskennis digitale fotografie
- De 650D optimaal configureren
- Het kantelbare scherm gebruiken voor fraaie composities
- Programmabestanden
- Filmen met de 650D
- Live view optimaal configureren en gebruiken
- Beeldbewerking: foto's perfectioneren in de digitale doka
- Foto's importeren, organiseren en bewerken in Lightroom
- Fotografen en bewerken in RAW
- Lenzen en accesoires: van groothoeklens tot statief

Specificaties

ISBN13:9789043027076
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:160
Druk:1
Verschijningsdatum:29-8-2012

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Jeroen Horlings

Jeroen Horlings is zelfstandig ondernemer, freelance IT journalist, semi-professioneel fotograaf en website-ontwikkelaar. Hij heeft een gezonde interesse in alles wat zich digitaal noemt, met technologie te maken heeft of een link heeft met computers. Hij schrijft voor een tiental bladen, waaronder Computer Idee, Computer!Totaal, Computable, Zoom en PC Active. Hij schrijft voor een tiental bladen, variërend van typische consumententijdschriften tot pure journalistiek. Zijn specialiteiten zijn achtergrondverhalen over technologie, praktische artikelen over software en hardware en product tests. Maar ook diepgaande interviews, verslaggeving en fotografie combineert hij graaf met het schrijfwerk. In het verleden heeft hij gewerkt als redacteur bij een tijdschriftenuitgeverij, eindredacteur bij een tv programma, als pr consultant de pers aangeschreven en als docent informaticalessen gegeven. Van zijn hand verschenen tientallen artikelen in verschillende bladen, diverse boeken en een groot aantal internetpublicaties.

Andere boeken door Jeroen Horlings

Inhoudsopgave

Voorwoord

1. Basiskennis
2. Digitaal fotograferen
3. Bediening van de 650D
4. Gevorderde instellingen
5. In de praktijk
6. Videofilmen
7. Beeldbewerking
8. Raw
9. Lenzen
10. Accessoires

Register

Managementboek TOP 5

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Fotograferen met een Canon 650D