Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Wij wijzen u graag op het volgende
Door drukte zijn de levertijden van PostNL aangepast en kan uw pakket vertraging oplopen. Door de Brexit kan de levering van Engelse boeken vertraging oplopen.

Trainen, 4e editie met MyLab NL toegangscode

Paperback Nederlands 2021 9789043037150
EvergreenMeer dan 1000x verkocht
Verkooppositie 460
Nog niet verschenen, verwacht op 14‑07‑2021
29,95

Samenvatting

Hét boek voor de startende trainer.

In 'Trainen - Een praktijkgids' geeft Karin de Galan een overzicht van alle belangrijke aspecten van het trainersvak. Van behavior modeling training, trainersvaardigheden en rollenspellen begeleiden tot de groepsprocessen van Levine - Karin combineert bekende modellen met haar eigen ervaring en maakt ze toepasbaar met haar heldere uitleg en een schat aan praktijkvoorbeelden. Op MyLab komt de theorie verder tot leven voor studenten door de kennisclips van Karin de Galan.

Nieuw in deze editie
Het boek is volledig geactualiseerd, waarbij de grootste wijziging is dat de leerstijlen van Kolb zijn vervangen door behavior modeling training (BMT). Ook is er een nieuw hoofdstuk toegevoegd over demonstratie. In hoofdstuk 5 worden groepsprocessen meer uitgediept. Ook is het materiaal op MyLab herzien, waarbij er nieuwe kennisclips van de auteur zijn toegevoegd.

Trainen – Een praktijkgids is met name geschreven om de trainersvaardigheden van zowel studenten als professionals te vergroten. Het boek is van toepassing in alle soorten opleidingen binnen het hoger onderwijs.

Specificaties

ISBN13:9789043037150
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:240
Druk:4
Verschijningsdatum:14-7-2021
Hoofdrubriek:Coaching en trainen

Over Karin de Galan

Karin de Galan is oprichter van De Galan School voor Training en heeft vele jaren ervaring als trainer van trainers. Ze heeft een eigen methode ontwikkeld om deelnemers aan trainingen succesvol nieuwe kennis en vaardigheden te laten leren. Dit model heeft ze beschreven in twee van haar boeken: 'Trainingen ontwerpen' en 'Van deskundige naar trainer'. Van haar eerste boek 'Trainen: een praktijkgids' zijn ruim 25.000 exemplaren verkocht. Samen met Anneke Dekkers schreef ze 'Provocatief coachen' over de waarde van humor voor coachen en trainen.

Andere boeken door Karin de Galan

Inhoudsopgave

1 Een goed programma
2 Behavior modeling training
3 Trainersvaardigheden
4 Demonstratie
5 Praktijksimulaties
6 Groepsprocessen
7 Jezelf als instrument

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Trainen, 4e editie met MyLab NL toegangscode