Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Management en Organisatie, 3e editie met MyLab NL toegangscode

Paperback NL 2023 9789043040549
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Management en Organisatie is het meest praktische handboek over het vakgebied organisatiekunde. De auteurs presenteren de theorie op een aantrekkelijke, actuele en begrijpelijke wijze. Elk hoofdstuk bevat talrijke praktijkcases ter illustratie van de theorie en die worden gecombineerd met vele oefen - vragen. De indeling van dit boek volgt een model met de onderling samenhangende deelgebieden van het organiseren: strategie, management, structuur, cultuur, processen en medewerkers. Er is ook aandacht voor het opzetten en verbeteren van klantgerichte processen.

Het vakgebied van management en organisatie is voortdurend in beweging door ontwikkelingen op sociaal-maatschappelijk en technologisch gebied, veelal in een internationale context. Deze 3e editie is daarom geheel geactualiseerd met nieuwe ontwikkelingen en passende praktijkvoorbeelden. In deze editie schenken de auteurs expliciet aandacht aan digitale ontwikkelingen, diversiteit, inclusief organiseren, duurzaamheid, leidinggeven op afstand, transformationeel leidinggeven, hard skills, soft skills en de toepassing van nieuwe organisatievormen.

Management en Organisatie is specifiek geschreven voor studenten in het hoger onderwijs in Nederland en Vlaanderen, die een opleiding volgen zoals bedrijfseconomie, management, commerciële economie, retailmanagement of technische bedrijfskunde. Daarnaast kunnen studenten van opleidingen zoals personeel en arbeid er hun voordeel mee doen. Door de toegankelijke schrijfstijl en systematische opbouw is het ten slotte zeer geschikt als naslagwerk.

Fred Rorink is voormalig hoofddocent bedrijfskunde aan Saxion. Hij is tevens medeauteur van het boek Verandermanagement, ook een uitgave van Pearson.
Burcu Öztürk is onderzoeker en ontwikkelaar op het gebied van bedrijfskunde, organisatiekunde en (verander)management.

Dit boek wordt geleverd met een toegangscode voor MyLab, een online leeromgeving met ondersteunend studie- en lesmateriaal voor zowel studenten als docenten. Je vindt hier onder andere:
• Het volledige boek in digitale vorm (eText)
• Een begrippentrainer
• Ruim 2.200 theoretische en praktijkgerichte meerkeuzevragen
• Animaties
• Uitwerkingen van oefenopgaven
• 95 extra cases met uitwerkingen
• Materiaal voor verdieping van de leerstof

Specificaties

ISBN13:9789043040549
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Uitgever:Pearson Benelux B.V.
Verschijningsdatum:31-1-2023
Hoofdrubriek:Schoolboeken

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Management en Organisatie, 3e editie met MyLab NL toegangscode