Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
U heeft gezocht op 9789044635249. Het product dat u zocht is niet meer in die editie leverbaar en is vervangen door de onderstaande editie.

Zen en de kunst van het motoronderhoud

Een onderzoek naar waarden

Gebonden NL 2020 9789044644616
Verwachte levertijd ongeveer 2 werkdagen

Samenvatting

In Zen & de kunst van het motoronderhoud verhaalt Robert M. Pirsig over de motorfietstocht die de hoofdfiguur en zijn elf jaar oude zoon Chris een zomermaand lang van Minnesota naar Californië maken. Het is het spannende en wanhopige relaas van een vader en een zoon die bevangen worden door een steeds ingrijpender krankzinnigheid. Zen & de kunst van het motoronderhoud is een van de belangrijkste en invloedrijkste boeken van de afgelopen halve eeuw. Het is een persoonlijke en filosofische zoektocht naar de fundamentele vragen van het bestaan, en een lucide bespiegeling over hoe wij beter zouden kunnen leven.

Robert Maynard Pirsig (1928–2017) was een Amerikaanse schrijver en filosoof, wiens Zen & de kunst van het motoronderhoud een baken werd voor miljoenen lezers wereldwijd.

‘Het is in feite een filosofische verhandeling opgelost in een roman, en die roman is waarschijnlijk de aanleiding dat het boek steeds meer wordt verkocht. Dat succes is verdiend: alleen al om die roman is het een onvergetelijk boek.’
- Vrij Nederland

‘Zoals het er nu naar uitziet, is het niet minder dan een, naar vorm en inhoud gemeten, meesterwerk.’
- De Volkskrant

Specificaties

ISBN13:9789044644616
Taal:NL
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:512
Uitgever:Prometheus
Verschijningsdatum:20-1-2020

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Zen en de kunst van het motoronderhoud