Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Wij wijzen u graag op het volgende
Door drukte zijn de levertijden van PostNL aangepast en kan uw pakket vertraging oplopen. Door de Brexit kan de levering van Engelse boeken vertraging oplopen.

Gelukkig worden doe je zo

(En zij kunnen het weten)

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2019 9789044640243
Verkooppositie 6300
Direct te downloaden

Samenvatting

Dit is geen zelfhulpboek. Al zou je er wel veel aan kunnen hebben.

Het ultieme levensgeluk – iedereen is ernaar op zoek, maar lang niet iedereen durft het na te jagen. 'In Gelukkig worden doe je zo' gaat Jan Versteegh in gesprek met mensen die wél die stap hebben gezet en, in sommige gevallen, een radicaal besluit hebben genomen. Zoals buschauffeur worden na een carrière als staatssecretaris, aan de slag gaan als pornoactrice of zo veel mogelijk geld proberen te verdienen om op je 46ste voor de tweede keer met pensioen te kunnen.

Zelf besloot Versteegh, toen hij gymleraar was, dat hij nog een laatste keer wilde proberen om zijn ultieme droom uit te laten komen. Het lukte hem: hij brak door als televisiemaker en hij werd, zoals gehoopt en verwacht, gelukkiger dan hij voorheen was. Ieder van Versteeghs gesprekspartners heeft, net als hij, duidelijke keuzes gemaakt om het geluk achterna te gaan. Maar geluk, waar zit hem dat in? Vind je het in geld, vrijheid of je droombaan? En als je die droombaan hebt, is dat dan alles? Of kan ambitie ook een sluipmoordenaar worden?

In achttien heel verschillende gesprekken probeert Versteegh uit te vinden of er een recept bestaat dat iedereen kan volgen om een gelukkiger mens te worden. Gelukkig worden doe je zo is een inspirerend en motiverend boek voor iedere gelukszoeker die net dat ene zetje nodig heeft.

Specificaties

ISBN13:9789044640243
Trefwoorden:geluk, gelukkig
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:240
Uitgever:Prometheus
Druk:1
Verschijningsdatum:22-3-2019

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Jan Versteegh

Jan Versteegh (1985) werkte als gymleraar toen hij besloot zijn heil te zoeken bij de televisie. Na een start bij PowNed stapte hij begin 2014 over naar BNN, waar hij grote bekendheid verwierf met onder andere Spuiten en Slikken en 3 op reis. Hij was de mol in Wie is de Mol? 2018. Vanaf 2019 werkt hij voor Talpa Network aan verschillende programma’s, waaronder 6 Inside, Mars tegen Venus en De Gordon tegen Dino Show.

Andere boeken door Jan Versteegh

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Gelukkig worden doe je zo