Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Amazon ontketend

Jeff Bezos en de uitvinding van een wereldrijk

Paperback Nederlands 2021 9789044643145
Nog niet verschenen, verwacht op 19‑05‑2021

Samenvatting

Hoe is het mogelijk dat een onlineboekhandel in iets meer dan twintig jaar is uitgegroeid tot een van de allergrootste bedrijven ter wereld? Amazon is het meest winstgevende internetbedrijf op aarde, het is de op een na grootste werkgever van Amerika, en CEO Jeff Bezos is de rijkste man van onze planeet.

Amazon verkoopt zo ongeveer alles, het maakt eigen films en tv-series, produceert eigen technologie, en het is tegenwoordig ook de eigenaar van een van de beste kranten van Amerika, The Washington Post.

Brad Stone volgt Amazon al vanaf het allereerste begin en publiceerde er in 2013 al een boek over. Maar met name de afgelopen acht jaar zijn de groei en invloed van Amazon nog groter geworden, ook dankzij corona. Stone vertelt het alomvattende verhaal van deze gigantische onderneming, en durft daarbij de ultieme vraag te stellen: is Amazon goed voor ons?

Specificaties

ISBN13:9789044643145
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:496
Uitgever:Prometheus
Druk:1
Verschijningsdatum:19-5-2021
Hoofdrubriek:Ondernemen

Over Brad Stone

Brad Stone is een Amerikaanse journalist voor Bloomberg News, gespecialiseerd in technologiebedrijven. The Everything Store was het Financial Times en Goldman Sachs Business Book van het jaar.

Andere boeken door Brad Stone

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Amazon ontketend