Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Je droombaan vinden voor Dummies

Paperback Nederlands 2020 9789045356983
Nog niet verschenen, verwacht op 23‑10‑2020
24,99

Samenvatting

Droom je ervan van baan te veranderen? Of ben je als carrièrestarter op zoek naar een baan die je vervulling geeft en je inspireert? 'Je droombaan vinden voor Dummies' zorgt ervoor dat het niet bij dromen blijft. Begin bij het begin: maak een inventarisatie (Waar sta je nu?). Gebruik de potentieanalyse om je krachten en valkuilen te ontdekken (Wat kun je?). Ontdek wat je motiveert en welke interesses je hebt (Waar droom je van?). Ontwikkel dan een concreet persoonlijk plan en zet dat stap voor stap in daden om.

Loopbaanadviseur Christoph Burger begeleidt je van het eerste vage idee tot het bereiken van je droombaan. Hij stelt je de juiste vragen, ondersteunt je met checklists, handvatten en tips en motiveert je vol te houden tot je op de juiste eindbestemmingen bent aangekomen.

Specificaties

ISBN13:9789045356983
Trefwoorden:loopbaan, werk, droombaan
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:320
Druk:1
Verschijningsdatum:23-10-2020

Over Christoph Burger

Christoph Burger is psycholoog, verandermanager en managementtrainer voor zowel bedrijven als individuen. Hij is gecertificeerd in het toepassen van het Ego-Development-Profile. Hij coacht en adviseert specialisten en managers van alle leeftijden en loopbaanniveaus.

Andere boeken door Christoph Burger

Managementboek TOP 5

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Je droombaan vinden voor Dummies