Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Rework - Minder is meer

Paperback Nederlands 2010 9789045801872
Voormalig top 100Totaal 5 dagen
Niet leverbaar.

Samenvatting

Fried en Hansson hanteren een eenvoudige bedrijfsfilosofie: hou het simpel, wees transparant en eerlijk. Met die filosofie in gedachten schreven ze dit boek: 'Rework' is een no-nonsenseboek voor deze tijd. Fried en Hansson bewijzen dat een bedrijf heel succesvol kan worden zonder mission statement, zonder eindeloze vergaderingen, en met medewerkers die gewoon aan het einde van de dag naar huis gaan, in plaats van twaalf tot veertien uur op kantoor te zitten. In deze tijd is een goed idee meer waard is dan een duur consultancyrapport, informatie moet je delen, en naar je klant moet je luisteren.

'Rework' is hét boek voor iedere (startende!) ondernemer.

Specificaties

ISBN13:9789045801872
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:256
Uitgever:Mouria
Druk:1
Hoofdrubriek:Algemeen management

Expertrecensies (2)

Rework - Minder is meer
Carla Verwijs | 22 december 2010
Het is tijd om (potentiële) ondernemers te vertellen hoe werk ook kan worden geregeld, moeten Jason Fried en David Heinemeier Hansson hebben gedacht. Hun bedrijf 37signals is zeer succesvol en dat is niet gekomen omdat ze 'de' regels van ondernemerschap hebben gevolgd. Fried en Hansson hebben hun eigen, simpele filosofie en die delen ze graag met u in het boek 'Rework'. Dit boek gaat uit van de praktijkervaring van de twee schrijvers, opgebouwd over 10 jaar met hun bedrijf. Geen typisch bedrijfskundeboek dus met abstracte theorieën, maar een boek voor atypische lezers met no-nonsense adviezen over allerlei onderwerpen. Het is tijd om van werk 'rework' te maken, aldus Fried en Hansson.
Lees verder
Rework - Minder is meer
Bas van Vlierden | 23 september 2010
'Ignore this book at your own Peril.' Dat is wat marketinggoeroe Seth Godin zegt over 'ReWork', dat werd geschreven door de oprichters van het succesvolle softwarebedrijf 37signals. De auteurs, Jason Fried en David Heinemeier Hansson, leggen uit welke regels zij hebben gehanteerd om te komen tot dat succes. Ze geven adviezen die vaak haaks staan op wat we geleerd hebben in onze studies Bedrijfskunde en opleiding tot MBA. Niet omdat ze zo graag tegendraads zijn, maar omdat ze vinden dat binnen veel bedrijven dingen logischer, sneller, gemakkelijker en effectiever kunnen. Van deze 'practice what you preach'-auteurs geen strategische lulkoekbingo maar ruim 80 concrete en scherpe adviezen om het verschil te maken. Hieronder 5 willekeurige voorbeelden.
Lees verder

Lezersrecensies

4.0 van de 5
2 stemmen
0
2
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Jason Fried

Jason Fried is medeoprichter en CEO van Basecamp. Hij begon het bedrijf in 1999 en runt de zaken sinds die tijd. Samen met David schreef hij Getting Real, Rework en Remote. Als het om business gaat, vindt hij dat dingen eenvoudig zijn tot je ze gecompliceerd maakt. En als het om leven gaat: we proberen allemaal om er al doende achter te komen hoe dat moet.

Andere boeken door Jason Fried

Over David Heinemeier Hansson

David Heinemeier Hansson is medeoprichter van Basecamp en coauteur van The New York Times-bestsellers Rework en Remote. Hij is ook de maker van de softwaretoolkit Ruby on Rails, de software achter Twitter, Shopify, GitHub, Airbnb, Square en meer dan een miljoen andere online applicaties. David komt uit Denemarken, verhuisde in 2005 naar Chicago en verdeelt nu zijn tijd tussen de VS en Spanje met zijn vrouw en twee zonen. In zijn vrije tijd rijdt hij graag in raceauto’s en doet hij mee aan internationale wedstrijden, neemt hij clichéfoto’s van zonsondergangen en kinderen, en gaat hij veel te veel tekeer op Twitter.

Andere boeken door David Heinemeier Hansson

Inhoudsopgave

Inleiding

1. Ten eerste
2. Om te noteren
3. Vooruit
4. En nu verder
5. Productiviteit
6. Concurrenten
7. Evolutie
8. Promotie
9. Personeel
10. Schadebeperking
11. Bedrijfscultuur
12. Ten slotte

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Rework - Minder is meer