Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Succes + gratis kasboekje

Adviezen voor een financieel onbezorgd leven

Paperback Nederlands 2010 9789046807750
Niet leverbaar.

Samenvatting

Hoeveel geld u maandelijks binnenkrijgt weet u meestal wel, maar waar geeft u het aan uit, en vooral: waarom? Hoeveel bent u bijvoorbeeld kwijt aan verzekeringen en heeft u die allemaal nodig? En heeft u enig idee hoeveel u auto u per maand kost? Heeft u wel eens uitgezocht of u recht hebt op een van de toeslagen die de Belastingdienst geeft? Is er in uw financiële situatie sprake van een pensioengat (misschien weet u überhaupt niet wat dat is) en hoe lost u dat op? Hoeveel rente betaalt u eigenlijk voor uw hypotheek, heeft oversluiten zin? En welke rente ontvangt u op uw spaarrekening?

'Succes' is een praktische handleiding bij het oplossen van financiële problemen. Het boek maakt u bewust van uw financiële huishouding, vraagt u om keuzes te maken en opent uw ogen voor kansen. Wanneer u alle stappen in dit boek doorloopt ziet uw financiële toekomst er een stuk zonniger uit! Nu met gratis kasboek.

Specificaties

ISBN13:9789046807750
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:173
Druk:1
Verschijningsdatum:16-1-2010

Expertrecensies (1)

Succes + gratis kasboekje
Peter Vermeulen | 7 juni 2010
Annemarie van Gaal is onder andere bekend van het televisieprogramma 'Een dubbeltje op z'n kant'. Hierin wordt wekelijks een gezin met geldproblemen op weg geholpen. De omvang en oorzaak van de financiële problemen worden in kaart gebracht. De opzet van het programma is dat Annemarie van Gaal samen met de deelnemers zoekt naar besparingen en een gezondere financiële basis voor een onbezorgd leven. In het boek 'Succes' met als subtitel 'Adviezen voor een financieel onbezorgd leven' krijgt u naast een blik in het leven van investeerder en ondernemer Annemarie van Gaal vele tips om succesvol te worden.
Lees verder

Lezersrecensies

4.0 van de 5
4 stemmen
1
2
1
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Annemarie van Gaal

Annemarie van Gaal (1962) is een crack op financieel gebied. Ze schopte het van alleenstaande moeder tot een succesvolle ondernemer, eerst in Rusland (of all places) en vervolgens in Amsterdam als investeerder, belegger in vastgoed en eigenaar van een tijdschriftenuitgeverij. Ze werkte mee aan financiële programma's als Dragons Den en Ten einde Raad en is momenteel te zien als deskundige in het Rtl4- programma Een dubbeltje op zijn kant, waarin zij gezinnen uit hun benarde financiële situatie helpt. Ook heeft zij een vaste column in het Financieele Dagblad.

Andere boeken door Annemarie van Gaal

Inhoudsopgave

Mijn verhaal
Drie, twee, één…start!

Hoofdstuk 1
Maak de balans op

Hoofdstuk 2
Wat is voor jou belangrijk?

Hoofdstuk 3
De kunst van het besparen

Hoofdstuk 4
Regel je bankzaken

Hoofdstuk 5
Profiteer van de belastingdienst

Hoofdstuk 6
De mensen om je heen

Hoofdstuk 7
Durf te kiezen

Hoofdstuk 8
Omgaan met tegenslagen

Hoofdstuk 9
Onderhandelen kun je leren

Hoofdstuk 10
Bepaal je eigen toekomst

Naschrift

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Succes + gratis kasboekje