Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
U heeft gezocht op 9789046904633. Het product dat u zocht is niet meer in die editie leverbaar en is vervangen door de onderstaande editie.

Interculturele samenwerking in organisaties

Professioneel omgaan met verschillen

Paperback Nederlands 2021 9789046908174
BestsellerMeer dan 1000 verkocht
Verwachte levertijd ongeveer 2 werkdagen

Samenvatting

Onze multiculturele samenleving wordt steeds diverser en de verscheidenheid aan afkomsten is groter dan ooit tevoren. De landelijke politiek, publieke organisaties en het bedrijfsleven doen hun uiterste best om een ‘goede samenleving’ voor iedereen te creëren.

Helaas staan vooroordelen, misverstanden en angst voor het onbekende nog vaak een goede samenwerking in de weg. De omgang met verschillen is voor alle groepen – op straat of in een organisatie – een uitdaging. De hernieuwde uitgave van Interculturele samenwerking in organisaties draait om de vraag hoe we in Nederland willen samenleven en samenwerken.

De hoofstukkenindeling in deze derde druk van Interculturele samenwerking in organisaties is hetzelfde als de tweede druk, alleen is de paragraafindeling wel sterk gewijzigd en zijn enkele hoofdstukken in zijn geheel vernieuwd. Zo heeft het eerste en inleidende hoofdstuk nu alleen betrekking op de groter geworden verscheidenheid in de samenleving, terwijl het derde hoofdstuk (strijd om de identiteit) anders dan in de vorige druk nu ingaat op de adaptatiestrategieën van minderheidsgroepen.

Specificaties

ISBN13:9789046908174
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:320
Uitgever:Coutinho
Druk:3
Verschijningsdatum:25-11-2021
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Herman Blom

Dr. Herman Blom was hoofddocent aan de Hanzehogeschool Groningen en is nu trainer en docent aan de Fachhochschule Osnabrück.

Andere boeken door Herman Blom

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Interculturele samenwerking in organisaties