Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

De sympathiefactor

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2013 9789047006206
Direct te downloaden

Samenvatting

Ieder zichzelf respecterend bedrijf en elke zzp'er denkt na over zijn sociale-mediastrategie. Voor Dave Kerpen is het eenvoudig: wees sympathiek, luister naar uw klanten, probeer niet uw product of dienst te pushen, maar wees vriendelijk en behulpzaam. De nadruk ligt volgens hem op sociaal en niet op media.

Met dit boek helpt hij u te kiezen voor de juiste netwerken; slim te reageren, ook op kritiek; de juiste balans te vinden tussen zenden en ontvangen; transparant te zijn op de juiste momenten; sociale media te integreren in uw klantenbeleid, en nog veel meer.

Dit is een onmisbaar praktijkboek voor iedereen die het zakelijke gebruik van Facebook of andere sociale media onder de knie wil krijgen.

Specificaties

ISBN13:9789047006206
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:256
Druk:1
Verschijningsdatum:20-3-2013

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Interviews en artikelen (1)

nieuws
Gazellege vrienden
Bertrand Weegenaar 18 februari 2013 Verne Harnish staat bekend als groeigoeroe. Geïnspireerd door de biografie Titan van Ron Chernow over het leven en werk van John D. Rockefeller schreef hij het boek De Rockefeller-strategie. Verne ontwikkelde de Gazelle methode, een groeifilosofie en groeimethode voor kleine bedrijven. Verne is ook inspirator geweest voor de FD Gazelle Award. Elk jaar organiseert hij de Leadership Summit en omringt zich met gelijkgestemde vrienden.

Over Dave Kerpen

Dave Kerpen is medeoprichter en ceo van Likeable Media, dat kantoren heeft in Boston, New York en Chicago en zich specialiseert in socialemedia- en word-of-mouthmarketing.

Andere boeken door Dave Kerpen

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De sympathiefactor