Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Hier wil je werken!

Inzichten voor het creëren van een aantrekkelijke werkplek

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2015 9789047009023
Direct te downloaden

Samenvatting

Waarom wordt in veel succesvolle bedrijven falen juist beloond? Wat kunnen casino’s ons leren over een prettige werkomgeving? Hoe ontwerp je een kantoor dat creativiteit aanwakkert? En helpen gratis maaltijden, massages en zitzakken wel om een inspirerende werkplek te creëren?

In 'De ideale werkgever' onthult bekroond psycholoog Ron Friedman welke omstandigheden ons succesvol maken op het werk. Hij baseert zich daarbij op recent onderzoek op het gebied van motivatie, creativiteit, gedragseconomie, neurowetenschap en management. Friedman combineert indrukwekkende voorbeelden met baanbrekende inzichten en laat zien hoe je wetenschappelijk bewezen technieken kunt toepassen om denkkracht, innovatie en productiviteit een boost te geven.

Al sinds het begin van zijn werkzame leven is Friedman gefascineerd door kantoorcultuur. Hij bestudeerde in de loop der jaren alle facetten ervan en spitte duizenden relevante onderzoeken door. Dit boek barst van de direct uitvoerbare adviezen en helpt managers en medewerkers om effectiever te werken en elke organisatie – ongeacht grootte, budget of ambities – om te toveren tot een buitengewone werkplek.

Voor de fans van Malcolm Gladwell, Daniel Pink en Freakonomics.

Specificaties

ISBN13:9789047009023
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:288
Druk:1
Verschijningsdatum:4-11-2015
Hoofdrubriek:Algemeen management

Expertrecensies (1)

Hier wil je werken!
Carola Spruit | 15 juni 2016
Dit wil je lezen! Hier wil je werken! staat bomvol inzichten voor het creëren van een aantrekkelijke werkomgeving. Althans, dat is wat de ondertitel van dit 300 pagina’s tellende boek je doet geloven. En eerlijk is eerlijk, het maakt zijn belofte waar.Lees verder

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Ron Friedman

Ron Friedman is sociaal psycholoog en is gespecialiseerd in motivatie. Zijn artikelen zijn beschreven in veelgelezen artikelen in onder andere The New York Times, The Washington Post, The Guardian en Men’s Health. Zelf schrijft hij artikelen voor de Harvard Business Review en Psychology Today.

Andere boeken door Ron Friedman

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Hier wil je werken!