Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Blufcursus voor eerlijke mensen

Zet de spotlights op je kwaliteiten en ambities

Paperback Nederlands 2020 9789047013617
Verkooppositie 9646
Nog niet verschenen, verwacht op 16‑11‑2020

Samenvatting

In 'Blufcursus voor eerlijke mensen' rekent Caro van Roon af met het beeld dat je moet liegen om te bluffen. Bluffen is een sociale vaardigheid waar je veel aan hebt. Door resultaatgericht te bluffen vergroot je de kans dat je de baan, die ene opdracht of dat gewilde project wél binnenhaalt. En dat kan prima zonder te liegen en jezelf anders voor te doen dan je werkelijk bent.

Vrouwen blijken nog altijd meer moeite te hebben om hun kwaliteiten en behaalde resultaten effectief te belichten dan mannen. Toch loopt ook menig man ertegen aan dat hij in zijn werk niet blufvaardig genoeg is om datgene te bereiken wat hij graag wil.

'Blufcursus voor eerlijke mensen' geeft een verfrissend perspectief op zakelijke gesprekken, levert nieuwe inzichten op over zowel je eigen gedrag als dat van je gesprekspartner(s) en leert je de spelregels die je nodig hebt om overtuigend te bluffen om je doel te bereiken. De vele tips en oefeningen in dit boek voorzien je van de tools om effectief je ambities over te brengen. Pas ze toe, zodat je regelmatig in de spotlights staat en daar dan ook voluit van kunt genieten.

Specificaties

ISBN13:9789047013617
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:192
Druk:1
Verschijningsdatum:16-11-2020

Over Caro van Roon

Caro van Roon werkt als zelfstandig coach en trainer. Ze ontdekte dat mensen die niet bluffen een kleinere kans hebben op een baan of project. Daarom ontwikkelde ze haar workshop ‘Bluffen voor vrouwen’ door tot ‘Blufcursus voor eerlijke mensen’.

Andere boeken door Caro van Roon

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Blufcursus voor eerlijke mensen