Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Waarom je baan verliezen niet het einde van de wereld is

Sterker dan ooit in vijf stappen

Paperback Nederlands 2021 9789047015147
Nog niet verschenen, verwacht op 20‑07‑2021
18,99

Samenvatting

Deze compassievolle gids is precies wat je nodig hebt wanneer je contract niet wordt verlengd of als je door een reorganisatie of faillissement ineens zonder werk zit. Waarom je baan verliezen niet het einde van de wereld is staat boordevol origineel advies om je leven weer op de rit te krijgen na ontslag.

Eleanor Tweddells vijfstappenplan geeft je stevige ruggensteun gedurende het hele traject; van het verwerken van de eerste schok naar het opbouwen van zelfvertrouwen en het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden, tot opnieuw floreren in je werk. Je leert om te gaan met boosheid, schuldgevoelens en schaamte, compassie voor jezelf te hebben en op zoek te gaan naar een nieuw begin.

Dankzij Tweddells deskundigheid en inlevingsvermogen en de troostrijke voorbeelden van mensen in allerlei ontslagfases, voel je je sterker worden met ieder woord dat je leest.

Specificaties

ISBN13:9789047015147
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:244
Druk:1
Verschijningsdatum:20-7-2021
Hoofdrubriek:Werk en loopbaan

Over Eleanor Tweddell

De Britse Eleanor Tweddell werkte meer dan twintig jaar in hoge managementposities bij onder meer Virgin Atlantic, Costa Coffee en Vodafone, tot ze haar baan verloor bij een reorganisatie. Inmiddels heeft ze een eigen bedrijf met de aansprekende naam Another Door, van waaruit ze bedrijven en individuen begeleidt en adviseert bij ontslag.

Andere boeken door Eleanor Tweddell

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Waarom je baan verliezen niet het einde van de wereld is