Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Human Resources, de essentie

Ingenaaid Nederlands 2008
Verkooppositie 2301
Dit product is niet meer leverbaar
19,95

Samenvatting

Theorieën en modellen zijn nodig om een globaal inzicht te krijgen, maar door de complexiteit van personeelszaken tegelijk moeilijk toepasbaar in de dagelijkse praktijk van een HR-manager. Om snel en efficiënt te werken heeft Luc Elen door de jaren heen een eigen methodiek voor Human Resources ontwikkeld. Het gaat dus niet om een wetenschappelijk doordacht geheel maar om een bundeling van zuivere praktijkervaring.

'Human Resources, de essentie' behandelt eerst de meer strategische punten en wordt naar het einde toe praktischer. Het leert u op een systematische wijze het personeelsgebeuren van zijn bedrijf te bekijken en te begrijpen. Dit boek is zowel geschreven voor personeelsmedewerkers als voor CEO's en verschaft de lezer inzicht in de personeelsafdeling. Het is geschreven voor mensen die willen begrijpen hoe de realiteit van de personeelsdienst een weergave is van de realiteit van het bedrijf zelf.

Specificaties

ISBN13:9789048601943
Taal:Nederlands
Bindwijze:ingenaaid
Aantal pagina's:152
Druk:1

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Luc Elen

Luc Elen Luc Elen heeft 25 jaar ervaring opgebouwd als HR-manager in verschillende functies en bedrijven en werkte als interim-manager bij KPMG, PWC, BAT, Amylum, Ubizen, NextiraOne, INEOS en Van Gansewinkel.

Andere boeken door Luc Elen

Inhoudsopgave

1 De plaats van Human Resources
2 Hoe kan je HR begrijpen?
3 De dagelijkse praktijk
4. Inzichten in HR
Slotwoord

Managementboek TOP 5

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Human Resources, de essentie