Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Branson ontmaskerd

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2014 9789048822270
Direct te downloaden

Samenvatting

Zijn imago was tot nu toe onberispelijk: de charismatische schoolverlater die biljonair werd. Richard Bransons moed en succes bezorgden hem miljoenen aanbidders en maakten hem tot een voorbeeld voor (aspirant-)entrepreneurs over de hele wereld.

Biograaf Tom Bower stelt zichzelf de vraag of Branson nog steeds de heldhaftige plunderaar van weleer is en ontrafelt het schimmige verhaal achter Bransons laatste projecten. Van het enorme succes van mobiele telefoons tot zijn in moeilijkheden verkerende luchtvaarmaatschappijen en lang uitgestelde plan om multimiljonairs de ruimte in te sturen.

Specificaties

ISBN13:9789048822270
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:368
Uitgever:Carrera
Druk:1
Verschijningsdatum:3-7-2014
Hoofdrubriek:Algemeen management

Expertrecensies (1)

Linda Poort | 27 januari 2015
Tom Bower vindt Richard Branson niet echt aardig. De recalcitrante zakenman wordt in Branson Ontmaskerd door de schrijver afgeschilderd als de duivel zelf. Door al deze negativiteit is het boek vooral geschikt voor lezers die Branson bij voorbaat al niet leuk vinden.Lees verder

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Interviews en artikelen (2)

column
Transparantie
Pierre Pieterse 28 oktober 2014 Dat is dus het huidige adagium. Transparantie. We kunnen tegenwoordig zo ver kijken dat we dichtbij niks meer zien. Een perfecte voedingsbodem voor allerlei ‘spins’, voor ‘virals’, voor ‘guerrilla’, en zelfs voor ouderwetse ‘agitprop’. Als is de waarheid (social media!) nog zo snel, de leugen achterhaalt haar wel. Maar dat is dan weer de perfecte voedingsbodem voor degelijke onderzoeksjournalistiek die op managementterrein resulteert in mooie, informatieve en soms zelfs ronduitspannende boeken.
nieuws
Nu of nooit
Jeroen Ansink 29 september 2014 De Verenigde Naties hieden afgelopen week een klimaattop en we dat hebben we geweten. Zondag werd op tweeduizend plaatsen in de wereld de People's Climate March tegen klimaatverandering gelopen, waarvan de demonstratie in New York meer dan driehonderdduizend mensen trok. En de Amerikaanse president Obama noemde het opwarmen van de aarde 'dé kwestie die de contouren van deze eeuw zal bepalen', meer nog dan terrorisme en mondiale instabiliteit. De rest van de week bezorgden regeringsleiders uit bijna alle landen de straten van Manhattan een doorlopend verkeersinfarct in hun zoektocht naar een passend antwoord.

Over Tom Bower

Tom Bower is een gerenommeerd biograaf. Van zijn hand verschenen onder andere biografieën over Simon Cowell, Conrad Black en Robert Maxwell. In 2000 schreef Bower al eerder een geautoriseerde biografie over Richard Branson. In Branson ontmaskerd ziet Bower de waarheid over het Bransonimperium onder ogen.

Andere boeken door Tom Bower

Inhoudsopgave

Inleiding

1. Knal
2. The Rebel Billionaire
3. De club
4. Op het scherp van de snede
5. Virgins misdaad
6. Virgins verlosser
7. Goudmijn
8. Spoken
9. Turbulentie
10. Groene blindganger
11. Virgin Speed
12. Virgins misdaad: het proces
13. Virgin en de belastingen
14. Virgin Dope
15. Galactic – vertragingen
16. Uitglijders
17. The Project
18. Het laatste juweel
19. Wederopstanding
20. Reis naar de ruimte – uitgesteld

Dankbetuiging
Voetnoten en bronnenlijst
Register

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Branson ontmaskerd