De natuur op je bord
Meer dan 80 originele recepten
Gebonden NL 2018 9789050116558Samenvatting
Zomerse bloemen, winters theegenot ... wildplukken het hele jaar rond. "De natuur op je bord” is een feest voor liefhebbers van eten uit de natuur. Daar waar de meeste boeken niet veel verder gaan dan brandnetelsoep en kamillethee, biedt dit boek een originele blik op het culinair verwerken van je wilde eetbare oogst.
Wat dacht je bijvoorbeeld van paardenbloemtapenade, madeliefjesazijn, gevulde akkerwinde met kamille, verwarmende bloementhee, hazelnootlatte of zeewiercrackers? De recepten worden aangevuld met pluk– en bewaartips en weetjes over de gebruikte wilde planten, bessen, noten en kruiden.
- Ruim 80 lekkere en originele recepten met veel voorkomende wilde planten
- Gerangschikt per seizoen: lente, zomer, herfst en winter
- Fraai geïllustreerd
Uit de pers
"Wildplukken is een kleine hype. 'De natuur op je bord' is een fraai kookboek met wilde planten. Geen overdreven moeilijke gerechten, geen poespas, maar veel lekkere substantiële recepten. Meer dan 'smoothies', 'salades' of 'thee' " – MergenMetz
Katelijne Mannaerts is herborist, natuurgids en kokkin. Wildplukken en koken zijn haar grote passie. Ze is altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en recepten met wilde planten.
foodwalks, wildplukken, recepten, seizoenen, wildplukboek, wildplukkookboek, eten uit de natuur, eetbare planten, lekker, gezond, culinair, vegetarische recepten, vegetarisch koken, kookboeken, kookboek
Specificaties
Lezersrecensies
Geef uw waardering
Rubrieken
- Advisering
- Algemeen management
- Coaching en trainen
- Communicatie en media
- Economie
- Financieel management
- Inkoop en logistiek
- Internet en social media
- IT-management / ICT
- Juridisch
- Leiderschap
- Marketing
- Mens en maatschappij
- Non-profit
- Ondernemen
- Organisatiekunde
- Personal finance
- Personeelsmanagement
- Persoonlijke effectiviteit
- Projectmanagement
- Psychologie
- Reclame en verkoop
- Strategisch management
- Verandermanagement
- Werk en loopbaan