Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, ,

Praktijkgids - Werken met ISO 9001:2015

De impact van kwaliteitsmanagement

Paperback Nederlands 2015 9789052541747
Verkooppositie 1218Hoogste positie: 354
Niet leverbaar.
67,58

Samenvatting

Deze praktijkgids 'Werken met ISO 9001:2015 - De impact van kwaliteitsmamagement' is samengesteld voor organisaties die willen starten met het opzetten van een kwaliteitsmanagmentsysteem volgens ISO 9001.

De nieuwste versie van ISO 9001 zal meer toegevoegde waarde voor uw organisatie hebben dan alleen op het gebied van kwaliteitsmanagement. Deze ISO 9001 verbindt de eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement aan de algemene bedrijfsvoering van een organisatie. Daarmee kan deze norm ook de totale bedrijfsvoering versterken. Dat komt door de nieuwe insteek van ISO voor het opzetten van managementsysteemnormen.

ISO 9001 kent een heel nieuwe structuur: de High Level Structure (HLS). Hiermee wordt het integreren van managementsystemen eenvoudiger. De HLS zorgt er ook voor dat inzicht in de risico's en kansen, de complianceverplichtingen en de wensen en verwachtingen van stakeholders uitgangspunt zijn bij het besturen van de organisatie (strategie) en het beheersen van de bedrijfsprocessen (operatie).

Deze gids biedt directies en KAM-managers praktische handvatten en een stappenplan om een kwaliteitsmanagementsysteem op te zetten volgens of aan te passen aan de eisen van ISO 9001. De eisen worden toegelicht aan de hand van voorbeelden hoe u hieraan kunt voldoen. Interviews bij de theorie geven interessante praktijkdoorkijkjes.

U zult ervaren dat ISO 9001:2015 echt helpt bij het verbeteren van producten en diensten, het verhogen van de klanttevredenheid en het realiseren van de strategische doelstellingen van uw organisatie.

Specificaties

ISBN13:9789052541747
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:212
Druk:1
Verschijningsdatum:15-9-2015
Hoofdrubriek:Algemeen management

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Dick Hortensius

Dick Hortensius werkt als senior standardization consultant en clustermanager bij NEN Managementsystemen. Hij is nauw betrokken bij de ontwikkeling van de ISO 14000-normen voor milieumanagement en is verantwoordelijk voor het secretariaat van de internationale subcommissie ISO/TC 207/SC 2 Environmental auditing and related environmental investigations. Dick treedt regelmatig op als spreker en docent bij NEN Cursussen op het gebied van milieumanagement, risicomanagement en integratie van managementsystemen. Hij is auteur van diverse praktijkgidsen en artikelen over deze onderwerpen.

Andere boeken door Dick Hortensius

Over Ronald Spruit

Ronald Spruit heeft zich, als consultant bij NEN Advies Managementsystemen, beziggehouden met advisering over de toepassing van managementsysteemnormen. Zo is hij betrokken geweest bij diverse ISO 9001 implementatieprojecten bij een keur aan organisaties, zowel in de commerciële sector als bij overheidsdiensten, zowel bij eenmansorganisaties als bij multinationals. Ronald Spruit is actief in de normcommissie Kwaliteitsmanagement en treedt regelmatig op als docent bij NEN Trainingen op het gebied van kwaliteitsmanagement en auditing.

Andere boeken door Ronald Spruit

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Praktijkgids - Werken met ISO 9001:2015