Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
U heeft gezocht op 9789052613383. Het product dat u zocht is niet meer in die editie leverbaar en is vervangen door de onderstaande editie.

Feilloos adviseren

Een praktische gids voor adviesvaardigheden

Gebonden Nederlands 2024 9789024458066
Voormalig top 100Totaal 34 dagen
Verkooppositie 432Hoogste positie: 41
Nog niet verschenen, verwacht op 10‑01‑2024
52,50

Samenvatting

Deze praktische gids beschrijft het adviesproces van A tot Z. Aan de hand van talloze richtlijnen, voorbeelden, oefeningen en uitgebreide checklists voert Peter Block je door de vijf fases van advieswerk. Van het allereerste gesprek met de cliënt tot de implementatie van het advies en alles wat daartussenin zit.

Feilloos adviseren is al bijna veertig jaar een baken voor adviseurs en andere professionals met een adviestaak. Deze vierde volledig herziene richt zich niet meer alleen op de commerciële bedrijfssetting, maar ook op adviestaken in het onderwijs, de zorg en maatschappelijke organisaties. Er is bovendien veel aandacht voor het interpersoonlijke aspect van adviseren, de praktijk van de interne adviseur en de nieuwe dimensie van virtueel en hybride werken.

Voor iedereen die zich met intern of extern adviseren bezighoudt, zoals inkopers, bedrijfsartsen, (hr-)managers, juristen, verpleegkundigen en communicatie- en organisatieadviseurs.
Peter Block is auteur, consultant, spreker en oprichter van het instituut Designed Learning Inc. Ook van zijn hand is het succesvolle Stewardship over dienend leiderschap, dat in 2013 verscheen.

Specificaties

ISBN13:9789024458066
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:272
Uitgever:Boom
Druk:4
Verschijningsdatum:10-1-2024
Hoofdrubriek:Algemeen management
ISSN:

Over Peter Block

Peter Block is oprichter en partner van het opleidingsinstituut Designed Learning Inc., en het adviesbureau Block Petrella Weisbord Inc. Andere internationale bestsellers van zijn hand: 'Empowerment in organisaties' en 'Rentmeesterschap'. Hij is een veelgevraagd spreker en al meer dan dertig jaar actief als adviseur van overheden, bedrijven en instellingen over de hele wereld.

Andere boeken door Peter Block

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Feilloos adviseren