Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Wij wijzen u graag op het volgende
Door drukte zijn de levertijden van PostNL aangepast en kan uw pakket vertraging oplopen. Door de Brexit kan de levering van Engelse boeken vertraging oplopen.
VOORDEEL - 76% korting
,

De nieuwe professional - luisterbox

Uw toegevoegde waarde in een veranderende markt

Audio-cd Nederlands 2009 9789052615462
Verkooppositie 26261139 dagen in de top 100
Op voorraad | Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis
199,50
49,50
VOORDEEL - 76% korting

Samenvatting

In onze kennisintensieve en op specialisatie gerichte maatschappij is een steeds grotere groep professionele dienstverleners actief: van (management) consultants, accountants, advocaten en notarissen tot ingenieurs, architecten en financieel specialisten.

De audio-cd reeks 'De Nieuwe Professional' speelt in op ontwikkelingen in de zakelijke en professionele dienstverlening. De vraag naar deze dienstverlening is in de afgelopen jaren drastisch veranderd. Daarnaast is er meer concurrentie gekomen en is de prijsdruk toegenomen.
Die nieuwe markt vraagt om een nieuw type aanbieders: bureaus en kantoren die markt- en klantgerichter zijn georganiseerd. Alleen het bedrijf van de toekomst kan daadwerkelijk toegevoegde waarde leveren en dus overleven. Dienstverlenende organisaties stellen andere eisen aan de professionals die er werken: vakkennis is niet genoeg; het gaat om bredere competenties en de ambitie uiteenlopende rollen te combineren.

'De Nieuwe Professional' richt zich op de ontwikkeling van nieuwe competenties voor professionals die in een veranderende markt en organisatie meer uit hun vak willen halen. De basis daarvoor wordt gelegd door het denken in negen verschillende rollen waarin deze competenties in de praktijk tot hun recht komen.

De reeks opent met een inleiding op het vakgebied en het in kaart brengen van de stand van zaken. Vervolgens wordt per cd steeds één van de negen rollen besproken. Op de cd's komt de nieuwe professional aan bod in zijn rol als:

- acquisiteur;
- relatiemanager;
- adviseur;
- leidinggevende;
- ondernemer;
- communicator;
- coach;
- projectleider;
- facilitator.

De reeks wordt afgesloten met een 10e aflevering over professionele ontwikkeling. De prijs van een losse cd is € 23,95. De volledige serie (inclusief luxe verzamelbox) is € 199,50. Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Let op: Er is een beperkt aantal pakketten beschikbaar en bestellingen worden in volgorde van binnenkomst behandeld.

Specificaties

ISBN13:9789052615462
Taal:Nederlands
Bindwijze:audio-cd
Aantal pagina's:715
Druk:1
Hoofdrubriek:Algemeen management

Lezersrecensies

3.4 van de 5
17 stemmen
4
5
4
1
3

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Frank Kwakman

Frank Kwakman is auteur, organisatie-adviseur en mede-directeur van e-Progress | Resultaat met talent. Hij heeft meer dan dertig jaar ervaring met het begeleiden van organisaties bij groei, ontwikkeling en performance. Frank Kwakman werkt vanuit de overtuiging dat organisaties succesvol zijn als medewerkers hun talenten benutten en blijven ontwikkelen. En dat die focus op haar beurt leidt tot werkplezier en werkresultaat. Met 'Hoe ziet jouw werk er straks uit' is zojuist zijn twintigste boek verschenen. In zijn boeken reflecteert hij op zijn eigen praktijkervaringen met het doel anderen te inspireren om in beweging te komen, nieuwe kansen te zien en verborgen talenten te ontdekken.

Andere boeken door Frank Kwakman

Inhoudsopgave

1. Acquisiteur (incl. een inleidende cd)
2. Relatiemanager
3. Adviseur
4. Leidinggevende
5. Ondernemer
6. Coach
7. Communicator
8. Projectleider
9. Facilitator
10. Professionele ontwikkeling

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De nieuwe professional - luisterbox