Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, ,

Winst door innovatie

Hoe ondernemers kansen zien én pakken

Paperback Nederlands 2007 9789052615547
Niet leverbaar.

Samenvatting

Wat hebben Richard Branson en Marcel Boekhoorn met elkaar gemeen? Beiden zijn als ondernemer groot geworden door te innoveren, door kansen te zien en te grijpen. Dat is iets wat elke zelfstandige aanspreekt: innovatie biedt kansen voor iedereen en is niet alleen weggelegd voor grote ondernemingen.

Door te innoveren weten ook veel kleine ondernemers hun bedrijf te laten groeien, of scheppen ze gewoon meer plezier in hun werk. En dat kan heel goed zonder 'technologieplatforms' en 'strategische innovatieplanning' waarop grote, internationale bedrijven zich lijken te richten. Maar hoe innoveren ondernemers in kleine bedrijven en hoe kunnen zij zich beter op innovatie instellen?

'Winst door innovatie' laat zien hoe ondernemers zich kunnen verbeteren, welke rol medewerkers spelen en welke verschillen van belang zijn tussen de diverse sectoren van het bedrijfsleven. 'Winst door innovatie' maakt innovatie tot een hanteerbaar begrip voor iedereen die met kleine bedrijven te maken heeft en daarmee is het boek uniek in het Nederlandse taalgebied.

Het boek is geschikt voor ondernemers, adviseurs en iedereen die in de praktijk te maken heeft of kan krijgen met innovatie in kleine bedrijven.

Specificaties

ISBN13:9789052615547
Trefwoorden:innovatie, winstdenken
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:250
Druk:1
Verschijningsdatum:14-2-2007

Lezersrecensies

5.0 van de 5
1 stem
1
0
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Jeroen de Jong

Jeroen C. de Jong is senior gebiedseconoom bij BPD Ontwikkeling en heeft ruime ervaring op het gebied van vastgoedrekenen en planeconomie. Hij is dagelijks betrokken bij woningbouwplannen in diverse stadia en van diverse grootte. Daarnaast is Jeroen een zeer ervaren docent bij onder meer Nyenrode en SPRYG Real Estate Academy.

Andere boeken door Jeroen de Jong

Over Wynand Bodewes

Wynand Bodewes is universitair docent aan RSM Erasmus University en lector Innovatief Ondernemerschap aan de Hogeschool Rotterdam.

Andere boeken door Wynand Bodewes

Over Saskia Harkema

Saskia Harkema is een duizendpoot: mensenrechtenactiviste, professor, trainer en coach, opgegroeid in Zuid-Amerika. Ze werkt vanuit haar eigen bedrijf INENDI (Innovation, Entrepreneurship & Diversity) voor verschillende universiteiten, hogescholen en non-gouvernementele organisaties in heel Europa en Turkije. Daarnaast werkt ze met vluchtelingen via de door haar opgezette stichting Faces of Change (www.facesofchange.online).

Andere boeken door Saskia Harkema

Inhoudsopgave

1. Inleiding
2. Innovatie in kleine bedrijven
3. Ideevorming
4. Besluitvorming
5. Realisatie
6. Bijdragen van medewerkers
7. Innovatie in sectoren

Eindnoten
Trefwoordenregister
Geraadpleegde literatuur
Over de auteurs

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Winst door innovatie