Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

100 Leiderschapsversnellers

Voor iedereen die vooruit wil

Paperback Nederlands 2008 9789052616469
Voormalig top 10079 dagen in de Top 100
Niet leverbaar.

Samenvatting

Hebt u ook het gevoel in sommige situaties (nog) beter te kunnen leiden? Effectiever met mensen te kunnen omgaan? Wilt u zelf de regie hebben over hoe u leidinggeeft? Uw persoonlijke 'fast forward'-toets vinden?

Van effectieve manager naar resultaatgerichte en inspirerende leider - dat is de uitdagende opgave waar u voor staat als u uw leiderschap wilt ontwikkelen. Want leiders inspireren vaak op charismatische wijze hun medewerkers en weten op die manier de prestaties van organisaties en professionals te versnellen. Door als persoon bereid te zijn voorop te lopen en oog te hebben voor de context, kunt u leiderschap naar een hoger plan tillen.

'100 Leiderschapsversnellers' helpt u het beste uit uzelf te halen en laat u kritisch kijken naar de competenties die nodig zijn om leiding te geven. Tips, best practices en prikkelende citaten motiveren u om de in dit boek opgenomen leiderschapsversnellers te ontwikkelen en toe te passen. De 100 leiderschapsversnellers zullen u verrassen en aan het denken zetten. Maar vooral zetten ze u aan het doen! Haal eruit wat u nodig hebt en ga daarmee aan de slag.

Specificaties

ISBN13:9789052616469
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:180
Uitgever:Boom
Druk:1
Hoofdrubriek:Leiderschap

Expertrecensies (1)

100 Leiderschapsversnellers
Laura Sprengers | 22 januari 2010
In dit kleine boekje geeft professor Wil Foppen kort en bondig honderd leiderschapsversnellers weer. '100 Leiderschapsversnellers' bevat tips om effectiever te worden op het gebied van leiderschap. Aan de hand van korte kleurrijke teksten, geeft de auteur weer waar je op moet letten als je jezelf en de organisatie wilt helpen excelleren. En hierbij is het niet alleen een kwestie van erover denken, maar vooral van doen.
Lees verder

Verschijningsdata

De verschijningsfrequentie en verschijningsdata zijn nog niet bekend

Lezersrecensies

3.8 van de 5
11 stemmen
5
2
1
3
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Wil Foppen

Prof. dr Wil Foppen is directeur van de Universiteit Maastricht Business School en hoogleraar Strategisch leiderschap.

Andere boeken door Wil Foppen

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        100 Leiderschapsversnellers