Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Bouwen met vertrouwen

30 innovaties voor ketenintegratie in de bouwkolom

Gebonden Nederlands 2011 9789052619101
Niet leverbaar.

Samenvatting

De toekomst van de bouwkolom: van ketenintimidatie naar ketenintegratie

Architecten, ingenieurs, constructeurs, bouwers, installateurs, toeleveranciers en andere schakels uit de bouwkolom kunnen niet meer om de bedrijfskolom heen. Daarin is ketenintegratie een duurzame trend, die alle ondernemers in de bouwkolom voor een grote uitdaging stelt. Over ketenintegratie wordt veel gesproken, maar over ketenintimidatie minder.

Als u in de bouwkolom wordt geïntimideerd, maakt u onderdeel uit van een heikel proces, waaraan u niet zomaar kunt ontsnappen. Als u bent uitgeknepen, gaat u zelf ook uitknijpen. Als u bent gedwongen voor de laagste prijs te werken, legt u dat zelf ook anderen dwingend op. Als u wilt loskomen van intimiderend gedrag, vraagt dat een bewuste keuze voor een ander proces. Dat kost tijd, moeite en inzet. Het begint met bewustwording van de bestaande situatie.

In 'Bouwen met vertrouwen' worden 30 facetten van deze actuele uitdaging belicht en worden ondernemers uit de bouwkolom aangezet om hiermee aan de slag te gaan. Praktische tips en toepassingsgerichte vragen maken dit boek een welkome gids voor ondernemers die ketenintegratie als een zakelijke kans willen benutten. Het is maar waarvoor u kiest, maar maak die keuze wel zelf en bewust. Wilt u aannemer zijn en voor de laagste prijs aan het werk? Of wilt u aanbieder zijn van de beste oplossing?

Dit boek is ontstaan in de praktijk. Binnen het Centrum voor Innovatie van de Bouwkolom (CIB) wordt sinds de oprichting in 2003 intensief gewerkt aan allerlei verbindingen tussen schakels in de bouwkolom. Het heeft een scala aan oplossingen en succesvolle bouwconcepten opgeleverd, waar de gehele bouwkolom voordeel mee doet.

Specificaties

ISBN13:9789052619101
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:96
Uitgever:Boom
Druk:1
Verschijningsdatum:20-10-2011
Hoofdrubriek:Organisatiekunde
ISSN:

Lezersrecensies

5.0 van de 5
3 stemmen
3
0
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Bouwen met vertrouwen