Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Your Future (Nederlandstalig)

Hét trendwatchers handboek

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2011 9789052619699
Direct te downloaden

Samenvatting

'In ieder van ons schuilt een trendwatcher', dat is de boodschap die Lieke en Richard Lamb uitdragen met het boek 'Your Future!' Wat houdt trendwatchen precies in? Hoe spot u zelf trends, hypes en ontwikkelingen? Hoe vertaalt u die trends in zakelijke kansen en concrete innovaties? Leidraad is hun praktische TO DO Brainstormmodel (Trends, Opportunities, Deliverables en Objectives).

Your Future! is het startpunt om u de vaardigheden van een trendwatcher eigen te maken en u aan te zetten tot het ontwikkelen van een eigen toekomstvisie.

Met de Trendwatcher's Toolbox, de '5 Wetten van Lamb' en uiteraard de belangrijkste Mondiale Mega Trends, Trendlijnen en TrendsVerwachtingen: Beleving en Bevestiging - Consumer Owned Brands - Dilemma van Duurzaamheid - Experience Industry - NOWconomy - Generation Exit - Interactieve samenleving - Kidpreneurs - Media-mania - NLP Revival - Plattelandsondernemerschap - Rent-a-Volunteer - Scoop Hunting - Sprayable Clothes - TeleTourisme - Time-On-Demand - Twitter Families - Users-for-Users - Balans Economie - War-on-Water - Quality of Life

'Mag ik ook een trend voorspellen? Lieke en Richard bepalen als hét trendwatchers-duo van
Nederland de komende decennia de toon.'

Paul van Liempt, presentator BNR Nieuwsradio

Lieke en Richard Lamb vormen samen hét trendwatchersduo van Nederland en zijn beiden managing partner van Bureau TrendWatcher.com, dat zich richt op strategisch advies, toekomstscenario´s en innovatie. Ze houden zich als trendwatcher, futuroloog, spreker, dagvoorzitter en columnist bezig met de veranderingen in de maatschappij en de invloed daarvan op vrijwel alle sectoren en branches. Wekelijks zijn zij te horen bij BNR Nieuwsradio met hun TrendsVerwachting.

Specificaties

ISBN13:9789052619699
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:200
Uitgever:Boom
Druk:0
Verschijningsdatum:1-3-2012
Hoofdrubriek:Marketing

Lezersrecensies

5.0 van de 5
4 stemmen
4
0
0
0
0

Over Richard Lamb

Lieke en Richard Lamb vormen samen Bureau TrendWatcher.com. Zij zijn hét trendwatchersduo van Nederland, en ze zijn wekelijks te horen op BNR Nieuwsradio. Richard Lamb is één van de meest gevraagde sprekers in Europa. Hij publiceerde in 2004 het boek Trendwatchers.com - 10 trends.

Andere boeken door Richard Lamb

Over Lieke Lamb

Lieke en Richard Lamb vormen samen Bureau TrendWatcher.com. Zij zijn hét trendwatchersduo van Nederland, en ze zijn wekelijks te horen op BNR Nieuwsradio.

Andere boeken door Lieke Lamb

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Your Future (Nederlandstalig)