Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Gebruik je hersens

Werk slimmer, win tijd (2e druk)

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2007 9789052619989
BestsellerMeer dan 1000 verkocht
Direct te downloaden

Samenvatting

Uw brein is het meest complexe orgaan in het universum, maar er is geen handleiding bijgeleverd. Door de enorme overload aan informatie die wij dagelijks over ons heen krijgen, is het noodzakelijk om breinvriendelijke technieken te leren. Technieken die het mogelijk maken sneller nieuwe kennis tot ons te nemen, te verwerken, in ons brein op te slaan en te reproduceren.
Dit boek geeft een overzicht van wat u kunt doen om uw brein, vooral in een kantooromgeving, beter te benutten. Door de technieken en tips uit dit boek toe te passen, zult u tijd winnen, betere resultaten boeken en meer rust in uw hoofd creëren.

'Gebruik je hersens' leert u:
- uw hersencapaciteit beter te benutten;
- slimmer te werken;
- sneller te lezen en te leren;
- informatie beter te verwerken en op te slaan;
- uw geheugen te verbeteren;
- een breinvriendelijke omgeving te creëren;
- tijd te winnen en te zorgen voor een betere balans tussen werk- en privéleven.

Voor iedereen die zijn hersens beter wil leren benutten en met minder energie en spanning meer wil bereiken.

Specificaties

ISBN13:9789052619989
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:357
Uitgever:Boom
Druk:1
Verschijningsdatum:23-10-2012
ISSN:

Expertrecensies (1)

Gebruik je hersens
Peter Vermeulen | 29 december 2009
Is er een manager die zijn hersens niet gebruikt? Dat is toch een overbodige vraag zult u zeggen. Kennelijk niet. Jan-Willem van den Brandhof heeft toch gemeend om een boek te schrijven met de prikkelende titel: 'Gebruik je Hersens'. Vooral de subtitel: 'Werk slimmer win tijd' zal menig manager nieuwsgierig maken. Maar heeft Jan-Willem zijn hersens zelf wel gebruikt? Heeft hij wel een vernieuwend boek op de markt gebracht waarmee de lezer eindelijk handvatten krijgt om slimmer te gaan werken? Krijgt de lezer nu wel bruikbare tips om tijd te winnen?
Lees verder

Lezersrecensies

4.5 van de 5
26 stemmen
17
6
3
0
0

Over Jan-Willem van den Brandhof

Jan-Willem van den Brandhof richtte in 1992 BrainStudio op. Hij is geboeid door de vraag hoe mensen werken binnen bedrijven en door de eisen die er worden gesteld om de grote hoeveelheid informatie en ontwikkelingen bij te houden. Van den Brandhof raakte gefascineerd door het menselijke brein en zag in dat mensen moeten 'leren leren'. Mensen bezitten talrijke capaciteiten en talenten, maar laten ze vaak onbenut. Het is zijn levensmissie om met een team van professionele Brain Trainers mensen te helpen hun hersencapaciteit beter te benutten, vooral door gebruik van breinvriendelijke snelleertechnieken. Met als resultaat dat ze beter kunnen overleven in het informatietijdperk en meer rust in hun hoofd kunnen creëren.

Andere boeken door Jan-Willem van den Brandhof

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Gebruik je hersens