Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

De smaak van de macht

Gesprekken met oud-premiers

Paperback Nederlands 2011 9789054293217
Verwachte levertijd ongeveer 4 werkdagen

Samenvatting

'De smaak van de macht' schetst een uniek beeld hoe vijf Nederlandse oud-minister-presidenten hun ambtsperiode ervaren hebben. Piet de Jong, Dries van Agt, Ruud Lubbers, Wim Kok en Jan Peter Balkenende vertellen ieder op hun eigen manier hoe zij deze veeleisende functie hebben beleefd en geven hun visie op de zoete en bittere aspecten van het leiderschap.

In het voorwoord beschrijft de Belgische oud-premier Mark Eyskens hoe hij aankijkt tegen het functioneren van een minister-president vanuit Belgisch-Nederlands perspectief. Annemarie Gualthérie van Weezel sprak met de vijf nog levende oud-premiers in het voorjaar van 2011 en fotograaf Jeroen van der Meyde maakte daarbij de passende foto's.

Specificaties

ISBN13:9789054293217
Trefwoorden:macht, politiek
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:200
Druk:1
Verschijningsdatum:15-9-2011
Hoofdrubriek:Leiderschap

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Annemarie Gualthérie van Weezel

Annemarie Gualthérie van Weezel (Den Haag, 1977) is momenteel werkzaam als parlementair redacteur bij de NOS. Ze is afgestudeerd in het Nederlands recht en deed de postdoctorale opleiding radio- en televisiejournalistiek. Zij heeft op verschillende plaatsen in het buitenland gewoond, gestudeerd en gewerkt en volgt de (internationale) politiek op de voet. Vorig jaar trad ze in het huwelijk met prins Carlos, de oudste zoon van prinses Irene.

Andere boeken door Annemarie Gualthérie van Weezel

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De smaak van de macht