Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
U heeft gezocht op 9789054720294. Het product dat u zocht is niet meer in die editie leverbaar en is vervangen door de onderstaande editie.
, ,

Totaalcoachen XL

Begeleiden met ActionType - De unieke benadering in coachen en trainen

Gebonden Nederlands 2016 9789054723493
Verkooppositie 4479Hoogste positie: 145
Verwachte levertijd ongeveer 3 werkdagen

Samenvatting

De moderne coach is een duizendpoot. Toch is de hoofdtaak simpel: training geven en coachen. Maar hij is ook inspirator, mentor en gids van sporters. Hij is scout, stelt selecties samen en bepaalt de tactiek. En hij geeft leiding aan het begeleidingsteam. In welke rollen blinkt u van nature uit en welke wilt u nog ontwikkelen? En met welke coachfilosofie brengt u eenheid in deze waaier van rollen, opdat u authentiek en sturend kunt functioneren?

Het is niet alleen belangrijk inzicht te krijgen in uw eigen functioneren, u zult ook uw sporters goed willen kennen. In een goed (top)sportprogramma staat de sporter immers centraal. Hoe communiceert u uw plannen en inzichten? Welke motoriek heeft uw sporter en hoe stemt u uw aanwijzingen daarop af? Hoe reageert hij op conflicten? Bij wie voert u de spanning op en bij wie neemt u die weg?

'Totaalcoachen XL' geeft antwoord op al deze vragen en meer: u leert coachen met ActionType®, een unieke benadering die niet alleen inzicht verschaft in uw eigen voorkeurshandelen en dat van uw spor- ters, maar ook concrete handvatten aanreikt om hun mentale, emotionele en motorische voorkeuren zo met elkaar te verbinden dat zij op hun best kunnen zijn. Met ActionType levert u maatwerk aan individuele sporters en teams.

'Totaalcoachen XL' is een rijk geïllustreerd handboek waaruit u een leven lang kunt putten. Een boek dat ook voor sporters een echte eyeopener is.

Met bijzondere bijdragen van onder meer Anky van Grunsven, Arnold Vanderlyde, Dennis Bergkamp, Danny Heister, Gerard Kemkers, Jacco Koops, Jacco Verhaeren, Josy Verdonkschot, Pieter van den Hoogenband, Remy Reynierse, Ruben Houkes en Sjef Janssen.

Specificaties

ISBN13:9789054723493
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:536
Druk:11
Verschijningsdatum:30-3-2016
Hoofdrubriek:Coaching en trainen
ISSN:

Lezersrecensies

4.4 van de 5
13 stemmen
8
2
3
0
0

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Totaalcoachen XL