Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Spoken bestaan

Geloof niet alles wat je denkt

Gebonden Nederlands 2010 9789055947010
Niet leverbaar.

Samenvatting

Gaat alles in uw leven vlekkeloos, vanzelf en gesmeerd? Geweldige relatie, geweldige werkplek en genoeg lef om te bereiken wat u wilt? Of merkt u dat u vaak zelf degene bent die belemmeringen opwerpt? En laat u zich leiden door (mogelijke) oordelen van anderen of uw eigen behoefte aan controle en zekerheid? Is dat het geval, dan zou dit boek weleens een praktisch, concreet en effectief hulpmiddel kunnen zijn.

Spoken zijn de gedachten in uw hoofd die u saboteren. Ze lijken ongrijpbaar en proberen u bang te maken zodat u geen risico's neemt. Al jarenlang verkondigen ze hun heilige boodschap en hoe meer u het gelooft, des te verder u komt af te staan van eigen wensen en doelen. Het gevolg: werk dat niet bij u past, relatiegedoe, weinig eigenwaarde. U remt uzelf om succesvol te zijn. In welk opzicht ook. Maar u bent niet de enige: in iedere organisatie wandelen spoken rond die de winst temperen, het ziekteverzuim laten oplopen en mensen ongelukkig maken.

De enige manier anders met ze om te gaan is ze te herkennen, inzicht te krijgen in hun werkwijze en op een andere manier met ze om te gaan. Zo geeft u meer ruimte aan wie u werkelijk zelf bent waardoor de spoken kleiner worden. Spoken houden er namelijk niet van om gezien te worden. Bovendien kunt u zo zelf bepalen hoe u de spokensignalen interpreteert; de macht ligt dan weer bij u.

In 'Spoken Bestaan' wordt op een heldere wijze de spokentheorie uitgelegd en komen de verschillende soorten spoken uitgebreid langs. Om er zelf me aan de slag te gaan, staat het boek vol met handige tips, confronterende vragen en zinvolle oefeningen. Wie is eigenlijk de baas over uw leven?

De eerste 100 bestellers ontvangen bij verschijning van het boek een gesigneerd exemplaar.

Specificaties

ISBN13:9789055947010
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:192
Uitgever:Scriptum
Druk:1
Verschijningsdatum:1-4-2010
Hoofdrubriek:Psychologie

Expertrecensies (1)

Spoken verjagen
Erik de Vries | 24 november 2010
Hoewel de titel wellicht anders doet vermoeden, heeft het boekje Spoken bestaan van Suzanne Unck niets van doen met paranormale  verschijnselen. ‘Een spook in dit boek is een metafoor voor je (voormalige) beschermingsmechanisme dat je angst aanjaagt en je meesleurt naar een plek waar je niet hoort: opgesloten in jezelf’, aldus de schrijfster in het openingshoofdstuk.
Lees verder

Lezersrecensies

4.3 van de 5
7 stemmen
4
2
0
1
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Interviews en artikelen (1)

interview
Suzanne Unck: ‘Bestaand gedrag blokkeert de weg naar succes’
Erik de Vries 6 april 2010 Suzanne Unck schreef een boek over de onzichtbare machten die voor velen een hindernis blijken op de weg naar succes. In Spoken bestaan legt zij uit waar die machten vandaan komen, en hoe ze te beteugelen zijn.

Over Suzanne Unck

Suzanne Unck (1972) heeft van haar leven een uitdagende ontdekkingstocht gemaakt. Na haar pabo-studie en opleiding communicatiewetenschappen, ging ze werken als communicatietrainer en projectmanager werkgelegenheidstrajecten. Op haar 25ste werd ze teammanager bij een advies-/opleidingsbureau en vervolgens werd ze op haar 27ste senior organisatieadviseur. In 2001 kreeg ze een burn-out waardoor ze een aantal drastische beslissingen nam. Ze besloot onder andere niet haar carrière te vervolgen in loondienst, maar startte in 2003 haar eigen bedrijf in coaching en training: SUUS & CO. Zij begeleidt met name hoger opgeleide vrouwen die ook de regie over hun eigen leven (terug) willen nemen. Dat doet ze met veel inspiratie en creativiteit. Haar motto is dan ook: Doe wie je bent! Suzanne is verbonden aan de Academie voor Counselling en Coaching (www.counselling.nl) als trainer, geeft regelmatig workshops vanuit haar eigen bedrijf of via Vrouwenwoensdag (www.vrouwenwoensdag.nl) en kan ingeschakeld worden als spreker, dagvoorzitter of energieke inspirator tijdens bijeenkomsten.

Andere boeken door Suzanne Unck

Inhoudsopgave

Klaarovers, door Berthold Gunster

1. Ontmaskering van spoken
2. Hoe angst werkt
3. Spokentheorie
4. Waar zijn ze?
5. Spokenalfabet en spokendialogen
6. Spreek je eigen taal
7. Je eigen KOERS
8. KOERS-oefeningen
9. SpokenFAQ
10. Dankbaarheid

Suzanne Unck

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Spoken bestaan