Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Echt contact

Hoe zorg je ervoor dat het klikt?

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2011 9789055948666
Voormalig top 100Totaal 28 dagen
Direct te downloaden

Samenvatting

Het 'ouderwetse' gesprek tussen twee of meer mensen steekt nog altijd met kop en schouders uit boven alle nieuwe technische hulpmiddelen. Het is het meest op maat gesneden en het meest effectief, zolang het geen eenrichtingsverkeer is.

In dit boek biedt Bert den Boer praktische handvatten hoe je op een positieve manier invloed kunt uitoefenen op de omgang met anderen, niet alleen op de werkvloer maar ook in alledaagse situaties: als het met de buren niet botert, op vakantie met vrienden waarbij iedereen andere wensen heeft of als coach van het voetbalteam van je kind, waar je de motivatie erin moet houden.

Een toegankelijk boek voor thuis, op het werk, langs de lijn, in de slaapkamer, op school, bij het tuinhek, in de kroeg en overal waar mensen elkaar dagelijks ontmoeten. Voor ouders, opvoeders, docenten, studenten, vrijwilligers, teamcoaches, buurtbemiddelaars, medewerkers en leidinggevenden van organisaties - iedereen die zin heeft net even wat meer te weten zonder meteen in een theoretisch managementboek te verzeilen.

Specificaties

ISBN13:9789055948666
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:176
Uitgever:Scriptum
Druk:1
Verschijningsdatum:15-11-2011
Hoofdrubriek:Psychologie
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Bert den Boer

Bert den Boer is senior adviseur, trainer en coach. Hij werkt sinds 2000 zelfstandig en schreef meerdere boeken, waaronder Leef je verlangen, Echt contact – hoe zorg je ervoor dat het klikt?, Jij ook altijd! en Stop met Sociaal ondernemen.

Andere boeken door Bert den Boer

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Echt contact