Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Kleur je karakter

Enneagram Kleurboek

Paperback Nederlands 2017 9789055993345
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Kleuren vertellen veel over jou. Geef je leven kleur. Beken kleur. Kleuren komen in ons taalgebruik veelvuldig voor. Dit is een kleurboek waarin je tevens ontdekt hoe jouw karakter in elkaar zit, welke voorkeuren je hebt, waar je leerpunten liggen. Kortom, het is een psychologisch kleurboek. Er zijn 25 vlakjes in het Enneagram. Die kun je allemaal inkleuren. De wijze waarop je dat doet geeft veel inzicht in wie jij bent. Je kunt iedere keer weer het Enneagram inkleuren want een paar uur na je eerste kleurplaat ben je al in een andere stemming, heb je weer andere ervaringen of ken je andere emoties. En dat is allemaal van invloed op hoe jij de vlakken kleur geeft.
Het Enneagram is een psychologisch model, bestaande uit negen karaktertypen. Maar het is veel meer dan dat. De negen planeten staan in het Enneagram, net als negen aartsengelen. Ook is er De Weg naar Vrijheid, de weg die een kind afloopt van geboorte naar volwassenheid. Er zijn nog veel meer modellen. Al die modellen vertellen je wie je bent, welke weg je gaat, wat je doel is en hoe jij naar de wereld kijkt. Door kleur te geven aan het Enneagram krijg je inzicht in jezelf. We gebruiken negen basis kleuren. Ik vraag je om die negen kleurpotloden uit te zoeken en aan de slag te gaan met het inkleuren van je karakter.
Het boek is voorzien van een praktische uitleg, zodat je inzicht krijgt wat je kleurwerk over jezelf kan vertellen.

Specificaties

ISBN13:9789055993345
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:128
Druk:1
Verschijningsdatum:15-12-2017
Hoofdrubriek:Religie

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Willem Jan van de Wetering

Willem Jan van de Wetering is coach en enneagramdeskundige. Hij is de auteur van talloze boeken op het gebied van zelfontwikkeling en geeft daar ook trainingen over.

Andere boeken door Willem Jan van de Wetering

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Kleur je karakter