Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Innovatiekompas

Praktische leidraad voor innovatie in ondernemingen

Paperback Nederlands 2013 9789057181931
Verwachte levertijd ongeveer 4 werkdagen

Samenvatting

Innovatie staat met stip aan de top van de economische, academische en politieke agenda. Wereldwijd erkent 80% van de managers en de ondernemers dat innovatie voor hen extreem belangrijk is. Naar de fase van ontwikkeling gaat dan ook veel aandacht, maar vaak loopt het mis bij het benutten of valoriseren van de innovaties.

Het is de ambitie van dit boek om te verhelderen wat er fout gaat en om oplossingen aan te reiken. 'Innovatiekompas' is het resultaat van toegepast onderzoek in combinatie met honderden gesprekken met bedrijfsleiders en beleidsmakers. Het focust ook op de praktische adviezen en resultaten uit het eerder verschenen 'Innovation Compass' - adviezen die werden afgetoetst in kleine en grote, startende en gevestigde organisaties.

"Tussen een businessidee en een verkoopsucces gaapt een diepe kloof. Dit boek is uw brug om veilig de overkant te bereiken." - Harmen Tjalling Holwerda, Global Market and Product Development Director SQM

"In dit boek van Guy Bauwen wordt ingegaan op een essentieel beleidsprobleem in Europa: de innovatie paradox. Dit boek zal ondernemers inspireren én kan hen concreet helpen om innovatie sneller en efficiënter in de praktijk te brengen." - Kris Peeters, Minister-president van de Vlaamse regering

"Schitterend boek! De combinatie van een stevige academische onderbouw met een sterk doorleefde praktijk van innovatieprocessen maakt dit boek uniek en uitermate waardevol voor managers en ondernemers in de praktijk." - Prof. Aimé Heene, Universiteit Gent, Faculty of Economics & Business Administration - Department Management, Innovation & Entrepreneurship.

Specificaties

ISBN13:9789057181931
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:136
Druk:1
Verschijningsdatum:30-4-2013

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Guy Bauwen

Dr. Guy Bauwen is directeur van het kenniscentrum 'innovatief ondernemerschap' aan de Hogeschool Rotterdam in Nederland, professor marketing aan de Flanders Business School (FBS) in Antwerpen en gastprofessor marketing aan de Strathclyde Business School in Glasgow, UK.

Andere boeken door Guy Bauwen

Inhoudsopgave

Voorwoord

U hebt innovatieambities?
Wat biedt het innovatiekompas?

Kompaspunt 1. Lead users
Kompaspunt 2. Lead customers
Kompaspunt 3. Lead markets
Kompaspunt 4. Lead offerings
Kompaspunt 5. Lead partners
Kompaspunt 6. Lead operations
Kompaspunt 7. Lead experts
Kompaspunt 8. Lead champions

Combineer het kompas met deze inzichten
En nu aan het werk
Index

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Innovatiekompas