Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, ,

Fondsenwerving voor de gezondheidszorg

succesvol ontwikkelen van nieuwe geldstromen

Paperback Nederlands 2017 9789057309717
Verkooppositie 2889
Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Nederlanders geven massaal aan goede doelen en veel van hen aan fondsen die zich inzetten voor ziektebestrijding en gezondheid. Tegelijk laat de overheid steeds meer initiatief over aan zorginstellingen om met krappere budgetten de best mogelijke zorg te verlenen. De tijd lijkt daarom al jaren rijp voor een substantiële derde geldstroom in de gezondheidszorg.
 
Kun je patiënten of ouders van cliënten wel om een gift vragen? En hoe ga je om met die zeer vermogende cliënt die jou als arts zeer dankbaar is en je waarschijnlijk zou willen helpen om dat cruciale onderzoek te financieren? Zo zijn er nog meer vragen waar organisaties tegenaan lopen als ze willen beginnen met sponsoring en fondsenwerving. Terwijl succes en verantwoorde werving heel goed te combineren zijn!

In dit boek vindt u de antwoorden op vele vragen en praktijkvoorbeelden van zorginstellingen die u al voor gingen, alle relevante technieken en vele tips van de auteurs die hun rijke ervaring in de gezondheidszorg met u delen. Lees en leer hoe u met succes voor uw instelling een derde geldstroom opzet waar úw patiënten en cliënten de vruchten van plukken.

Specificaties

ISBN13:9789057309717
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:126
Uitgever:Walburg Pers
Druk:1
Verschijningsdatum:2-1-2017
Hoofdrubriek:Non-profit

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Sofie Bienert

Sofie Bienert (1974) heeft vanuit adviesbureau LeenaersVerloop ervaring met uiteenlopende sponsor- en fondsenwervende acties, evenementen en andere programma's.

Andere boeken door Sofie Bienert

Over Fusien Verloop

Fusien Verloop (1966) heeft vanuit adviesbureau LeenaersVerloop ervaring met uiteenlopende sponsor- en fondsenwervende acties, evenementen en andere programma's.

Andere boeken door Fusien Verloop

Over Hans van der Westen

Drs. Hans van der Westen

Andere boeken door Hans van der Westen

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Fondsenwerving voor de gezondheidszorg