Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
VOORDEEL - 32% korting

Projectmanagement

Van watervalmethode tot SCRUM en Agile

Paperback Nederlands 2018 9789057523717
Nog slechts 2 exemplaren! Op=Op!
Op voorraad | Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis
27,50
18,95
VOORDEEL - 32% korting

Samenvatting

'Project' is een veelomvattend begrip. Ieder heeft zijn eigen 'projectjes', en ook in het bedrijfsleven en in organisaties wordt de term 'projecten' veel gebruikt. Een project uitvoeren en beheersen is een vak apart. Het is voor bedrijven belangrijk dat toekomstige ICT-medewerkers in projecten kunnen meewerken of hieraan leiding kunnen geven. Bedrijven en organisaties vragen hun medewerkers en stagiairs om nieuwe producten of diensten op te zetten of te verbeteren. Dit gebeurt vaak projectmatig.

Er bestaat geen eenduidige manier of methode voor projectmatig werken. Er zijn meerdere 'best practices'. Dit zijn veelgebruikte methodes die goed werken in de praktijk bij het opzetten en beheersen van projecten. PRINCE2 en Agile (SCRUM) zijn hiervan bekende Europese voorbeelden, waarbij vanaf de projectstart tot het projecteinde de ontwikkeling regelmatig vloeiend naar beneden loopt.

Projecten kunnen klein zijn of een enorme omvang hebben. Met dit boek wordt een basis gelegd voor verschillende projectmethoden, veelgebruikte projecttechnieken en tools binnen projectmanagement en projectmatig werken.

Het is een compact boek dat concreet uitleg geeft over projectmanagement voor MBO-studenten. Daarnaast zijn er verschillende opdrachten, casussen, documenttemplates en bijlagen beschikbaar. Alles is zodanig opgezet dat de geleerde vaardigheden ook toepasbaar zijn in het bedrijfsleven. Dit geldt voor zowel applicatieontwikkeling als ICT-beheer.

Specificaties

ISBN13:9789057523717
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:188
Druk:1
Verschijningsdatum:5-9-2018
Hoofdrubriek:Projectmanagement
Serie:MBO ICT

Lezersrecensies

1.0 van de 5
1 stem
0
0
0
0
1

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Projectmanagement