Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
VOORDEEL - 45% korting

Plannen en organiseren

Paperback Nederlands 2007 9789058712271
Verkooppositie 310024 dagen in de top 100
Laatste exemplaren! Op=Op!
Op voorraad | Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis
17,95
9,95
VOORDEEL - 45% korting

Samenvatting

Als middelmanager is het uw belangrijkste taak de strategische bedrijfsdoelstellingen en afdelingsdoelstellingen te vertalen naar concrete activiteiten en resultaten. Dat doet u samen met uw afdeling of team. Met uw mensen bent u een van de belangrijkste productie-eenheden van een organisatie. Daar vindt het 'echte' werk plaats, het primaire proces. Als middelmanager bent u verantwoordelijk voor dat proces.

Als (aankomend) leidinggevende kunt u daarom niet buiten volledige kennis van dit primaire proces. U bent degene die ervoor zorgt dat er resultaten geboekt worden, het is uw verantwoordelijkheid dat uw medewerkers de juiste dingen op het juiste moment doen, daar wordt u op afgerekend... Dat maakt u een spil in het realiseren van de bedrijfsdoelstellingen.

In 'Plannen en organiseren' staat alle theorie en praktijk die u nodig hebt om u onmisbaar te maken. U herkent de volgende onderwerpen vast wel uit de dagelijkse praktijk: het stellen van doelen, het begeleiden van processen, het opstellen van functieprofielen, een goede en haalbare planning maken, timemanagement enzovoort. In 'Plannen en organiseren' komen al deze onderwerpen aan bod, wat het een onmisbare steun en toeverlaat maakt bij uw werk als primaire procesverantwoordelijke.

Specificaties

ISBN13:9789058712271
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:150
Druk:1

Lezersrecensies

4.2 van de 5
5 stemmen
2
2
1
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Jolanda Bouman

Jolanda Bouman is neerlandicus en werkt als zelfstandig tekstschrijver vanuit haar tekstbureau Berend & Bouman. Zij schrijft met name praktische bedrijfswetenschappelijke, educatieve en journalistieke publicaties over communicatie, management, de kracht van taal, persoonlijke ontwikkeling en uiteenlopende maatschappelijke onderwerpen. Zij werkte jaren als trainer en docent en ontwikkelde voor Schouten & Nelissen diverse communicatietrainingen.

Andere boeken door Jolanda Bouman

Inhoudsopgave

1. Doelen en processen
2. Organisatiekunde
3. Functies: beschrijving en inrichting
4. Condities scheppen voor succes
5. Planning en controle
6. Timemanagement

Bijlagen
Literatuur

Managementboek TOP 5

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Plannen en organiseren