Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
VOORDEEL - 67% korting

De intelligente organisatie

De integratie van prestatie-, kennis- en competentiemanagement

Ingenaaid Nederlands 2003 9789058712837
Dit product is niet meer leverbaar
VOORDEEL - 67% korting

Samenvatting

Dat bedrijven niet alleen moeten focussen op de organisatiedoelen, maar ook op de belangen en de ontwikkeling van hun individuele medewerkers, zal niemand bestrijden. De vraag is echter vaak: hoe? 'De intelligente organisatie' geeft hier antwoord op en laat zien welke concrete stappen u als organisatie kunt zetten om een 'ideale organisatie' te creëren: een organisatie die snel en efficiënt leert en waar kennis en competenties optimaal worden benut. Pentti Sydanmaanlakka - voormalig directeur HR van Nokia - geeft inzicht in belangrijke begrippen als prestatiemanagement, kennismanagement en competentiemanagement en beschrijft hoe deze processen geïntegreerd kunnen worden in een organisatie.
'De intelligente organisatie' vertelt een bijzonder succesverhaal gebaseerd op de praktijkervaring en het wereldwijde succes van Nokia. Het is een handleiding voor managers en HRM-ers die hun organisatie in een intelligente organisatie willen veranderen: een lerende organisatie die raad weet met competentiemanagement en de huidige kenniseconomie. Een organisatie die de huidige concurrentiestrijd aangaat en blijft winnen.

Specificaties

ISBN13:9789058712837
Taal:Nederlands
Bindwijze:ingenaaid
Aantal pagina's:232
Druk:1
Hoofdrubriek:Organisatiekunde

Expertrecensies (1)

Remko van der Honing | 3 september 2003
Geen grenzen aan de toekomst Er zijn geen grenzen aan de menselijke verbeeldingskracht Er zijn geen grenzen aan ons vermogen om te veranderen Er zijn geen grenzen aan ons vermogen om te verbeteren Er zijn geen grenzen aan onze bereidheid om te presteren Er zijn geen grenzen aan onze wil om te bedienen De enige grenzen die er zijn, bepalen we zelf Er zijn geen grenzen Een betere start voor een recensie over het boek 'De intelligente organisatie' is niet te geven.Lees verder

Lezersrecensies

4.0 van de 5
2 stemmen
0
2
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Inhoudsopgave

Voorwoord

Inleiding

1. De lerende organisatie
2. Prestatiemanagement
3. Competentiemanagement
4. Kennismanagement
5. Een intelligente organisatie

Begrippenlijst
Bijlagen
Literatuur
Trefwoordenregister

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De intelligente organisatie