Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Assertief op het werk

Ikke, ikke, ikke, zonder dat de rest

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2011 9789058714732
Direct te downloaden

Samenvatting

Welkom bij het luisterboek 'Assertief op het werk; Ikke, ikke, ikke zonder dat de rest...' geschreven door Carola van Dijk, onder redactie van Hans Elbers.

In dit luisterboek leert u de eerste stappen te zetten naar assertief te gedrag en komt u op voor uzelf zonder dat u een ander nodeloos kwetst. U bereikt zo wat u wilt en tegelijkertijd houdt u de relatie met die ander goed. Stukjes theorie die uw inzicht vergroten worden afgewisseld met veel praktijkvoorbeelden, adviezen en oefeningen die u helpen bij het nemen van drempels die u tot nu toe tegen hielden om u assertief te gedragen. U merkt dan dat u zich vrijer kunt bewegen en dat u meer richting kunt geven aan wat u wilt.
Extra is het boekje in dit luisterboek met daarin de schema's die worden behandeld.

Specificaties

ISBN13:9789058714732
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:140
Druk:1
Verschijningsdatum:4-2-2011
ISSN:

Expertrecensies (1)

Assertief op het werk
Peter Vermeulen | 5 mei 2008
Zeggen wat er in je omgaat. Laten zien wat je voelt. Voor jezelf omkomen. Het klinkt allemaal erg eenvoudig. En degenen die subassertief zijn, zullen deze adviezen al vaker gekregen hebben. Maar zodra de situatie zich voordoet worden de adviezen niet opgevolgd. Is de basis tot aanpassing van subassertief gedrag het boek 'Assertief op het werk'? Hoe assertief moeten Carola van Dijk en Hans Elbers dan wel niet te werk gaan om dat te bereiken via het geschreven woord?
Lees verder

Lezersrecensies

3.9 van de 5
11 stemmen
4
1
2
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Carola van Dijk

Carola van Dijk is eerstelijns en GZ-psychologe en heeft een eigen praktijk in Haarlem waarin zij mensen begeleidt met problemen of conflicten op het werk. Eerder werkte ze als trainer communicatieve vaardigheden en als onderzoeker. Daarnaast schreef zij artikelen voor het tijdschrift Psychologie

Andere boeken door Carola van Dijk

Over Hans Elbers

Hans Elbers is freelance trainer en supervisor. Hij leidt trainers en adviseurs op in de Rationele Effectiviteitstheorie (RET-methodiek). Ook begeleidt hij groepen en individuen bij werkgerelateerde persoonlijke ontwikkelingsvragen.

Andere boeken door Hans Elbers

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Assertief op het werk