Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, , e.a.

E-bundel Basisbundel voor de startende manager

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2011 9789058714886
Direct te downloaden

Samenvatting

Deze e-bundel Basisbundel voor de startende manager bestaat uit de e-books van 'Als managen uw vak is', 'De tijd van uw leven' en 'Beginnen met leidinggeven'.

Als managen uw vak is

Het lijkt wel of de manager van tegewnwoordig een supermens moet zijn. Delegeren, samenwerken, motiveren, plannen en ook nog eens zelf op de hoogte blijven en bijleren. Wie kan dat allemaal tegelijk?
Van den Dungen en Dirkx laten zien over welke vaardigheden u als manager moet beschikken, hoe u zich die eigen kunt maken en hoe u ze in de praktijk kunt brengen zonder dol te draaien. Aan de hand van modellen, adviezen, en praktijkvoorbeelden komen de belangrijkste managementvaardigheden aan de orde. Ook is er ruimte voor theoretische achtergronden, maar die worden gepresenteerd in beknopte kaders; de praktijk van de manager staat immers voorop.

De tijd van je leven

Meer werk doen in minder uren, tijd vinden voor familie, sport, hobby's en daarbij een ontspannen levensgevoel hebben: wie wil dat niet?
Vat krijgen op de tijd betekent vooral vat krijgen op uzelf: uw wensen, uw gedrag en uw ideeën. En dat vraagt heel wat meer dan een paar simpele tips om tijd te besparen. De essentie van timemanagement is kiezen, uzelf organiseren en uw omgeving beïnvloeden. En dat allemaal op een manier die bij u past. Dit boek helpt u persoonlijke keuzes te maken en beter om te gaan met het meest kostbare dat u bezit: de tijd van uw leven.

Beginnen met leidinggeven

De overstap van een uitvoerende naar een leidinggevende functie wordt vaak onderschat. Er verandert heel wat. Als leidinggevende bent u een evenwichtskunstenaar die balanceert tussen de belangen van de directie en die van uw medewerkers.
Dit boek helpt u uw nieuwe rol in de organisatie met succes in te vullen. De nadruk ligt op het inspireren en motiveren van uw medewerkers. Hoe pakt u dat aan? Welke vaardigheden zijn van belang en welke valkuilen moet u vermijden? Met dit praktische boek vol waardevolle tips en adviezen wordt leidinggeven van begin af aan leuk, uitdagend en succesvol.

Specificaties

ISBN13:9789058714886
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:4
Druk:1
Verschijningsdatum:15-2-2011
Hoofdrubriek:Algemeen management
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Anton van den Dungen

Anton van den Dungen studeerde sociale en organisatiepsychologie. Hij was docent en opleidingscoordinator in het hoger onderwijs en werkte als adviseur/trainer bij Schouten & Nelissen. Hij heeft zijn eigen trainings- en coachingsbureau A.punto.

Andere boeken door Anton van den Dungen

Over Ron Witjas

Ron Witjas is organisatiepsycholoog en bedrijfstrainer. Hij is partner van ARDIS Management Development in Den Haag en gespecialiseerd in trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, communicatie en effectiviteit.

Andere boeken door Ron Witjas

Over Nicole Eggermont

Nicole Eggermont, ontwikkelingssocioloog en arbeids- en organisatiepsycholoog, werkt sinds 1994 bij Schouten & Nelissen. Op basis van een nieuw leerconcept ontwikkelde zij in 1996 een training voor beginnend leiderschap, inmiddels door zo'n 1000 startende leidinggevenden gevolgd. In 1999 won zij de VETRON effectiviteitsprijs voor een leiderschapsontwikkelingstraject bij een grote financiële instelling. Na een jaar leiding te hebben gegeven aan het competentiegebied voor leiderschap en management, werkt zij sinds 2000 als directeur training en opleiding.

Andere boeken door Nicole Eggermont

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        E-bundel Basisbundel voor de startende manager