Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Omarm jezelf

de weg naar zelfcompassie

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2012 9789058718105
Direct te downloaden

Samenvatting

Er wordt wel eens gezegd dat we zelf onze grootste vijand zijn. Omdat we altijd wel iets op- of aan te merken hebben op onszelf. Op onze prestaties. Op hoe we er uit zien. Op die vijf kilo die er maar niet af wil. Op die promotie die aan ons neus voorbij ging. Het gebeurt maar heel zelden dat we onszelf ergens een welverdiend compliment voor geven.

Herkent u dat? En herkent u ook dat u op de mensen in uw omgeving heel anders reageert? Als uw vriend zakt voor zijn examen, wijst u hem op alle dingen die hij wel goed kan. En als uw vriendin de schuld van haar relatiecrisis bij zichzelf legt, zegt u dat ze eens wat aardiger voor zichzelf moet zijn.

U kunt het dus wel: vervelende gebeurtenissen en situaties in het juiste perspectief plaatsen. Alleen niet voor uzelf. En dat is natuurlijk wel wat raar. Want juist met uzelf zou u de allerbeste maatjes moeten zijn. U neemt uzelf immers uw hele leven met u mee! Hoogste tijd dus dat u met compassie, met mededogen, naar uzelf leert kijken. Dat u echt accepteert dat u goede én slechte kanten hebt. Dat die bij u horen en u tot een compleet en interessant mens maken. Dat u wat liever voor uzelf wordt, uzelf als het ware omarmt. In Omarm jezelf leert Gijs Jansen u hoe u dat doet.

Specificaties

ISBN13:9789058718105
Rubriek:Psychologie
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:90
Druk:1
Verschijningsdatum:18-9-2012

Lezersrecensies

4.5 van de 5
2 stemmen
1
1
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Gijs Jansen

Gijs Jansen is psycholoog, supervisor en opleider in Acceptance and Commitment Therapy (ACT) bij Seetrue mindfulnessopleidingen. Hij heeft inmiddels een lijst van boeken en publicaties op zijn naam staan, waaronder de bestsellers Denk wat je wilt, Time to Act!, doe wat je droomt, Leef!, Laat los en Omarm jezelf. Naast opleidingen verzorgt Gijs workshops door het hele land en is hij e-coach bij Psychologie Magazine.

Andere boeken door Gijs Jansen

Inhoudsopgave

1. Inleiding
2. Eerst de beren wegjagen
3. Onze menselijkheid onder de loep
4. Zelfcompassie en mindfulness
5. Je krijgt er een nieuwe beste vriend bij
6. Leer te vertrouwen op jezelf
7. Onderweg met zelfcompassie

Tot slot: bij jezelf zijn
Dankwoord
Literatuur
Over de auteur

Managementboek TOP 5

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Omarm jezelf